Zoeken
 


Een Noorse spiraal, ‘n Russische UFO en het eindrapport ‘Openheid’. (slot)

Laatste wijziging: dinsdag 9 februari 2010 om 16:37, 3708 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 9 februari 2010

Het slot van het 4-delige e-book van David Wilcock, publiceren we deze week. Er zat even een week rust tussen, om de vorige delen te laten bezinken. En dat was waarschijnlijk wel nodig..? Want er is nogal wat voorbij gekomen, en dat allemaal naar aanleiding van de Noorse spiraal aan de December-ochtendhemel, die de gemoederen over de hele wereld bezig hield. Wanneer je het hele verhaal zo leest, kun je je niet aan de indruk onttrekken dat de hele wereld één groot schaakspel is voor de machtigen op deze Aarde.

Maar de vraag wordt steeds meer: ‘Over welke macht hebben we het eigenlijk?’  Want de ultieme macht over mensen ligt bij die mensen zélf, de macht over jou ligt bij jou! Als deze mensen wakker worden, zijn én blijven kan niemand hen de macht ontzeggen!

Het materiële machtspelletje is afgelopen, het loop op zijn end. Maar ook de verkramping in het totalitaire psychisch-mentale schaakspel is steeds meer zichtbaar, óók voor degenen die niet van schaken houden, of zich helemaal niet verdiepen in de ‘regels’ van het spel.

De tijden veranderen en onze perceptie van de wereld om ons heen, is volledig aan het kantelen; velen voelen dit proces ook tot diep in hun systeem..

Wij wensen je veel plezier met dit laatste deel van de reflecties van David Wilcock. Met dank aan Jan Smith voor zijn onovertroffen monnikenwerk.

 Deel 4: Interne Oorlog Over Het Bestaan Van Buitenaards Leven

Lees het hele verhaal op wanttoknow.nl en HIER het originele deel 4 in het Engels op de site van David WilcockVoeg toe aan: