Zoeken
 


Hoge Zelf = Tweeling Ziel

Laatste wijziging: zondag 7 februari 2010 om 21:29, 2264 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 7 februari 2010

Er is veel geromantiseerd over tweelingzielen en daardoor zijn verwarringen door ontstaan. Boeken over tweelingzielen plaatsen het mooie dat IN onszelf zit, buiten ons. Onze eigen tweeling ziel is onze eigen innerlijke Hoge Zelf. Ieder Mens is een zelfstandig individu, met zijn eigen speciale DNA en persoonlijkheid en met een eigen zelfbewustzijn. Wij hebben geen tweeling ziel buiten onszelf nodig? De Mens was veel te veel naar buiten gericht en ook onbewust van de SQ spirituele waarheid. Er is een gezegde, twee zielen en 1 gedachten ‘zielen’ dit zijn Mensen die elkaar goed begrijpen en van dezelfde spirituele familie zijn. Dan zouden alle mensen die elkaar goed begrijpen tweelingzielen van elkaar moeten zijn? Dieren hebben een groepsziel. Zoek niet langer buiten jezelf, je eigen tweeling ziel is je eigen Hoge Zelf intelligentie. Geluk moet van binnen gevoeld worden, met je Energetisch zielenhart (niet je fysieke hart) blijft altijd bij je.

Ieder Mens heeft een inner zelf, dit zijn onze Hoge Zelf/Tweeling ZIEL en onze Geest en zielenhart en dit zijn onze eigen innerlijke Gidsen en Engelbewaarder. Een Mens is van binnen niet leeg, wij hebben dus krachtig ‘gereedschap’ in ons zelf zitten om zelfstandig te kunnen zijn. In ons eigen Hoge Zelf bewustzijn zit intelligentie, EIS die kennis uit je energetisch SQ verstand op, het zit in je, wij zijn er zelf baas over. Geloof en vertrouw weer in jezelf dit hebben wij nodig, anders kun je niets in je innerlijke zelf activeren. Bewust-worden betekent veranderingen, wordt weer een gelover, en vertrouw op je eigen innerlijke ZELF.

Wat wij dachten dat onze tweelingziel was, is ons zielenmaatje en die zijn geestelijk is spiritueel op elkaar afgestemd, want hun lichttrillingen ‘’moeten’’ wel hetzelfde zijn, anders herkennen ze elkaar niet. Weet onze eigen zielenhart herkent onze spirituele familie ook ons eigen zielenmaatje van lang geleden. Ieder individu moest eerst zelf geestelijk is spiritueel evolueren voordat zijn eigen ziel, zijn eigen zielenmaatje ook kan herkennen. Herkenning wordt gevoeld op zielsniveau, het zijn zielstrillingen die ons eigen zielenhart opvangt. Erkenning van twee zielenmaatjes is heel mooi, want het lijkt of ze nooit uit elkaar zijn geweest, dit komt door hun gezamenlijke lichttrillingen en herinneringen. Onze zielenhart herkent ook onze eigen spirituele familie trillingen. Herkenning begint dus altijd bij jezelf, dus verbindt je weer met je eigen inner zelf/hart/ziel dan wordt je eigen lichttrillingen ook door je eigen spirituele zielenmaatje en je spirituele familie opgevangen. Werken aan jezelf is dus nodig om je eigen zielenmaatje en ook je eigen spirituele familie van lang geleden te herkenen.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:Bron: spiritualwisdom

Voeg toe aan: