Zoeken
 


Hemelse kinderen

Laatste wijziging: zondag 7 februari 2010 om 20:50, 2759 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 7 februari 2010

2010 zal een jaar worden van niet eerder voorgekomen veranderingen. Sommige veranderingen kun je waarnemen met de vijf zintuigen, andere veranderingen zul je niet zo snel kunnen waarnemen.

Deze radicale veranderingen zullen plaatsvinden op micro en macro niveaus. Met andere woorden, er zullen extreme veranderingen komen die individuen, families, gemeenschappen, gebieden, landen, continenten, zeeën, atmosfeer en de gehele planeet zullen beïnvloeden. Sommige veranderingen lijken plezierig, maar de meeste zullen als negatief beschouwd worden. Onzekerheid en onrust zullen overvloedig zijn.

Er zal massieve sociale, politieke en economische oproer zijn. Veel mensen zullen sterke aandrang tot verhuizen voelen, hun leven compleet veranderen, een andere carrière oppakken, familierelaties opschudden enzovoorts. Deze veranderingen zullen in nog niet voorgekomen aantallen plaatsvinden. Sommige van deze veranderingen lijken vrijwillig gemaakt te worden. Maar de meeste zullen geprogrammeerde reacties zijn op manipulatie door ongeziene "handen" van de regerende elite. Vele van de drastische veranderingen zullen opgedrongen worden aan de mensen door veranderende omstandigheden waarover ze zelf geen controle hebben.

Sommige van de radicale veranderingen zullen natuurlijk plaatsvinden, terwijl de meeste van de veranderingen teweeg gebracht worden door de rijke machthebbers die meer dan ooit duidelijk zichtbaar druk uitoefenen op de mensen van de wereld. Regeringen zullen gedwongen worden om hun controle over hun volk versneld op te voeren. De regerende elite zal agressief vrijheid afpakken door allerlei omstandigheden. Diegenen die durven hun mond te openen zullen het belangrijkste doel worden van de regerende elite agenten. Velen zullen uitgeschakeld worden door het kloon proces wat ik hieronder ga beschrijven.

Valse en foute afschildering van individuen en groepen zal meer en meer verfijnd toegepast gaan worden. Officiële archieven zullen zo corrupt worden dat sommige individuen niet in staat zullen zijn om hun identiteit aan te tonen, terwijl anderen op bestelling instant identiteiten kunnen "bestellen".

Klonen zullen mensen meer en meer gaan vervangen als identiteiten van mensen gestolen worden. De meeste mensen wiens identiteit gestolen is zullen snel en stil verdwijnen zonder dat iemand de verwisseling bemerkt. Die mensen die de kloon diefstal van hun identiteit overleven zullen gedwongen ondergronds te gaan en worden achtergelaten in moeilijke en zware omstandigheden; hun voortbestaan hangt aan een zijden draadje.

En als het voorkomen van verwisselde identiteiten toeneemt, dan zullen de drastische persoonlijkheidsveranderingen gaan voorkomen. De verwisselde identiteiten waar ik het overheb is anders dan het verwisselen van het bewustzijn waarbij het zelfde fysieke lichaam opeens bewoond wordt door een ander bewustzijn. In deze gevallen wordt hetzelfde lichaam gebruikt door verschillende bewustzijnen. In deze gestolen identiteiten, zal een nieuw lichaam en een nieuw bewustzijn, kunstmatig of anders, de positie overnemen die voorheen door het mens bezet was.

In het verleden zijn veel bewustzijnen verwisseld tijdens ervaringen waarin het fysieke lichaam bijna dood ging of even dood was. Deze gebeurtenissen kunnen ook voorkomen door onverwacht trauma of door operaties waarbij het hart bewust is gestopt en kunstmatige methoden gebruikt worden om de lichaamsfuncties te onderhouden. Bewustzijnsverwisseling kan ook plaatsvinden als een lichaam op levensondersteunende apparatuur is aangesloten zoals in een intensive care. Vele mensen die iemand kennen die het slachtoffer is geworden van bewustzijnsverwisseling in dat soort situaties hebben al opgemerkt dat de overlevende persoon niet dezelfde persoon is omdat de persoonlijkheid zo anders is dan ze waren voor het ongeluk. Medisch personeel hebben zelfs wel eens mensen gewaarschuwd dat een mogelijke reactie op een gestopt hart een veranderde persoonlijkheid kan zijn, ondanks dat weinig dokters ook maar een flauw vermoeden hebben van wat er echt gebeurt in dat soort gevallen.

Maar deze verwisseling van bewustzijn is niet hetzelfde als een bijna-dood ervaring, waar een persoon wordt gereanimeerd en herinneringen heeft aan gebeurtenissen in de periode waarin hij dood geweest is. Veel van deze gebeurtenissen zijn die waar het bewustzijn even uit het lichaam was, en weer terug kwam, en de persoon herinneringen heeft van die gebeurtenis. Het is hetzelfde als wanneer mensen hun dromen onthouden, en een andere keer weer totaal geen herinnering hebben aan hun reizen door de droomwereld.

Buitenaardsen hebben al heel lang met genetische manipulatie geëxperimenteerd, en hebben nu het stadium bereikt waarin ze de planeet kunnen overnemen. Zij hebben mensen gedwongen om wat simpele genetische modificaties te doen voor hun eigen doeleinden. Mensen zijn "onderwezen" om te geloven in DNA modificatie, maar de modellen die gebruikt worden voor de identificatie zijn zo beperkt, dat bijvoorbeeld de politie in Victoria Australië niet langer op DNA vertrouwt voor hun onderzoek in criminele zaken. Als gevolg daarvan zijn vele zaken gebaseerd op DNA bewijs opnieuw voor de rechter gekomen. Dit is slechts een topje van de ijsberg. (Het gaat buiten de lijn van dit verhaal om hier meer over te vertellen, dat doe ik wel een andere keer.)

Geavanceerde genetische technologie is op de hele wereld in gebruik, en genetische manipulatie heeft al tot rampzalige resultaten geleid in de wereld. De Aarde ervaarde dit soort nachtmerries al in de tijd van Atlantis. En ondanks dat de laatste golf van genetische manipulatie begon in het begin van de twintigste eeuw, is het vooral tijdens de laatste zestig jaar dat het zo actief gebruikt wordt.

Het merendeel van de genetische manipulatie wordt uitgevoerd door buitenaardsen met duistere motieven, en omdat de Nieuwe Wereld Orde ingesteld wordt, komt het meer naar buiten en zal er een toename zijn in kruising tussen de soorten. Het proces zal gebruikt worden om dienaren voor speciale baantjes te creëren. De buitenaardsen zullen hybride soldaten, arbeiders, wetenschappers, politici, entertainers enzovoorts maken voor hun benodigdheden en pleziertjes. Mensen zullen gekruisd worden met diverse dieren en machines om de "perfecte" androïde te maken, die meer geavanceerd zal zijn als die modellen die nu al op de planeet lopen. Dit is geen science fiction - het gebeurt al!

Vanuit een ander perspectief, zijn er andere buitenaardsen van het Licht die genetische technieken moesten gebruiken om de beste posities in te kunnen nemen voor het Reddingsplan. Deze buitenaardsen werken met een genetische bron die minder bevattelijk is voor programmering op de Aarde. Die mensen die deel uitmaken van de Reddings Missie worden soms vanuit deze bron "gekweekt". Soms worden deze mensen op een natuurlijke manier geboren bij hun ouders. Andere keren worden ze anoniem gehouden door ze te implanteren in surrogaat moeders. Deze nakomelingen hebben geen genetische verbinding met hun biologische moeders. Het is net een soort van hemelse adoptie. De buitenaardsen houden van een afstand deze hemelse kinderen goed in de gaten. Zij hebben een buitenaards "kindermeisje" om op hen te passen als ze opgroeien en ontwikkelen. Deze hemelse kinderen erven genetische eigenschappen van de genen bron van hun buitenaardse ouders om hen beter in staat te stellen te overleven op deze planeet, die zo corrupt en vijandig is tegen hen. Dit helpt ze ook om op het rechte pad te blijven in deze verdorven wereld zonder compromissen te maken met de Duisternis.

Soms, als de omstandigheden en timing juist zijn, worden de ouders op de hoogte gebracht van hun hemelse kinderen. Bijvoorbeeld, een hemels kind geboren bij een surrogaat moeder is een zeer bekende mannelijke Australische zwemmer die gespecialiseerd is in sprinten. Toevallig is hij de hemelse tweelingbroer van een andere Australiër die geboren is bij een andere moeder in een ander jaar, zelfs ondanks dat ze identieke biologische tweelingbroers zijn. Een ander hemels kind geboren bij een surrogaat moeder is een jonge en opkomende mannelijke acteur/zanger in Zuid Korea die international bekendheid krijgt.

In het verleden, waren er vele hemelse kinderen geboren bij surrogaat ouders die heel bekend geworden zijn. Sommige van de beter bekende hemelse kinderen waren: Joan Arc, Thomas Paine, Frederic Chopin, Ludwig van Beethoven, Abraham Lincoln, Hans Cristiaan Andersen, Edgar Cayce, Indirah Gandhi, John Wayne en Elvis Presley. Zij werden allemaal goed bewaakt door een buitenaards "kindermeisje" in hun hele leven en voerden hun eigen rol uit voor de Reddings Missie. Er waren vele anderen die ook beroemd waren en weer anderen die onopvallende levens leidden. Voor alle intenties en doelen, waren dit buitenaardse wezens in menselijke lichamen die hier op de planeet waren om mensen te helpen die gevangen waren in deze wereld van illusie en valkuilen. De laatste hemelse kinderen zijn op dit moment op de aarde in hun mensenlichamen en vervullen hun rollen voor de Reddings Missie, de meesten in relatieve anonimiteit.

© 2010 Amitakh Stanford

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.flyingbuffaloes7.netBron: goto2012

Voeg toe aan: