Zoeken
 


Mind Control en Zonnige Programmeringen

Laatste wijziging: zaterdag 6 februari 2010 om 19:32, 3193 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 6 februari 2010

Over liegende leugenaars, vlaggetjesplanters, dikke teken en andere piraten die sollen met mensenmassa’s en de goedaardigheid van lichtwezens.

Kan een parasiet in bewustzijn zo veranderen, dat hij niet langer wil teren op de energie van andere levensvormen? Elk lichtwezen wil graag geloven van wel. En daar maken duistere oplichters graag gebruik van...

Truth over mind

Zo luidt een gnostische wijsheid. Het betekent dat waarheid belangrijker is dan je verstand, belangrijker dan de geestelijke vermogens verbonden met je vijf zintuigen binnen dit hologram, deze Virtuele Werkelijkheid. Duister piratenbewustzijn is daarentegen vooral geïnteresseerd in mind over matter.

Wie energiebronnen kan beheersen binnen dit corrupte universum, kan een goed leven leiden als vlaggetjesplanter, kolonist en uitbuiter van materiele scheppingen.

Lichtwezens zullen hun mind-over-matter vermogens zo veel mogelijk ondergeschikt houden aan een grotere agenda. Beheersing van materiele werelden is voor hen nooit een doel op zich. Gedwongen overleven ten koste van andere levensvormen en deel uitmaken van voedselketens - daar geniet een lichtwezen niet van.

Wanneer je de volgende pagina’s leest over mind control en diverse manipulaties waar al het bewustzijn op aarde aan wordt blootgesteld, dan is ‘truth over mind’ een goede slogan om te onthouden.

Al wordt er nog zo aan onze geestelijke vermogens en gedrag geknutseld en gesleuteld, lichtwezens zijn hun programmeerbare lichamen en DNA niet!

Hoe onverkwikkelijk het ook kan zijn om inzicht te verkrijgen in de ware aard van de parasiet, het is noodzakelijk voor wie spiritueel wil overleven. Hoe meer je weet en begrijpt over jouw programmeerbaarheid en kwetsbaarheid als bewustzijn in een menselijk lichaam, hoe beter je in staat bent de macht over jezelf terug te eisen en je eigen schaduwen te bevrijden die blijken te zijn ingelijfd in duistere agenda's. Truth over mind!

Mind Control en Zonnige Programmeringen

Deel 1 Dick Sutphen's Battle for your Mind.

Deel 2 Illustraties van mind control technieken.

Deel 3 Zonaanbidders.


Attentie: aquariusageBron: ascensie.nl

Voeg toe aan: