Zoeken
 


Planet Alert voor Januari 2010

Laatste wijziging: woensdag 3 februari 2010 om 20:29, 3130 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 3 februari 2010

We starten het Chinese Nieuwjaar van de Tijger met de nieuwe maan op 14 Februari 2010. Dit zou echt dingen in beweging moeten zetten omdat dit jaar geregeerd wordt door de planeet Uranus, die over verandering gaat. Ik heb altijd gedacht dat Valentijnsdag een nationale vrije dag zou moeten zijn omdat dit de dag is dat we de liefde vieren. In plaats van liefde in relaties zouden we ook de onvoorwaardelijke liefde kunnen vieren.

We eindigden Januari met een volle maan op de 29e met de Zon recht tegenover Mars en de Maan op Mars. Deze energie zal blijven tot de nieuwe maan van 14 Februari. Deze volle maan heeft al geweld in Iraq gebracht en ik weet zeker dat we nog meer geweld ervan krijgen. Als Mars retrograde is dan is het heel krachtig, vooral in het teken van Leeuw. Mars zal retrograde blijven, en dicht bij Aarde tot 10 Maart, dus blijf kalm. Mars zal in Leeuw blijven tot 7 Juni 2010, Jullie Leeuwen kunnen hiervan gebruik maken door veel energie te manifesteren. Leeuw wordt geregeerd door de Zon dus kijk naar meer activiteit van de Zon. Misschien zullen we meer zonne-uitbarstingen krijgen, en wat voor ronde objecten verschenen naast de Zon op 18 Januari - UFOs misschien?

Mars brengt meestal veel geweld mee op het wereldtoneel dus misschien kunnen we onze gedachten combineren om de energie van deze planeet te neutraliseren. Energie is gewoon energie en het kan negatief of positief gebruikt worden. Misschien kunnen we Mars als de planeet van vrede visualiseren in plaats van oorlog. Wij als lichtwerkers moeten in balans en vredevol blijven als de Aarde door deze veranderingen gaat. Dit zal helpen om de energie van liefde in licht binnen te halen. Laat er vrede op Aarde zijn en laat het met mij beginnen.

Tijdens deze afgelopen volle maan stond Saturnus in Weegschaal met een bijna exacte hoek van 90 graden met Pluto in Steenbok. In feite zal dit aspect blijven in de hele maand Februari. Dit is een Aardeteken en gaat over aardbevingen. De node is ook in Steenbok en zal daar heel het jaar blijven dus kunnen we dit het jaar van de aardbevingen noemen zoals we al gezien hebben in Haïti. Mijn hart gaat uit naar die mensen, ik stuur ze elke dag liefde en licht voor hun hoogste goed.

De eclips op 31 December met de maan op 10 graden Kreeft veroorzaakte die aardbeving. Ik zag het niet aankomen. Ik dacht dat stormen op de Oostkust de manifestatie van die eclips zouden zijn maar dat gebeurde niet en ik dacht niet aan een aardbeving in Haïti. Toen ik keek waar de planeten stonden ten tijde van de aardbeving ontdekte ik dat vier planeten tussen 18 en 22 zuid declinatie stonden en Mars in oppositie op 19 noord wat correspondeert met 18-22 graden noorderbreedte in het teken Kreeft, en dat is waar Haïti ligt.

Saturnus gaat ook over regeringen, bedrijven, zaken en alle structuren. Veel structuren stortten in op Haïti door de aardbeving. De planeet Saturnus gaat over Steenbok. Het gaat ook over gebroken botten, tanden en knieën. Hoeveel van jullie hebben nu dit soort problemen? Het lijkt alsof opeens alle tandartsen veel nieuwe patiënten krijgen. Omdat Saturnus wordt beschouwd als de tester en over zaken gaan, zijn er veel problemen met zaken en werkeloosheid. Structuren worden afgebroken omdat ze getransformeerd moeten worden naar iets nieuws. We moeten opnieuw nadenken over hoe we zaken doen. De grote corporaties hebben het overgenomen en hebben vergeten mensen te behandelen als mensen en niet als nummers. Dit moet veranderen.

Saturnus staat in Weegschaal, een aardeteken, en zal daar zeker twee jaar blijven staan. Dit teken regeert over het rechtssysteem en alles wat te maken heeft met advocaten, rechters, rechtszaken enzovoorts. Het oppergerechtshof heeft zojuist besloten dat corporaties grote donaties mogen geven aan kandidaten van hun keuze. Dat heeft veel mensen ongerust gemaakt en ze zullen waarschijnlijk iets doen om dat besluit aan te vechten, of een andere wet maken. Ik denk niet dat hier het laatste over gezegd is. De afgelopen twee jaar ging de energie vooral over gezondheid, healing, ziekte enzovoorts. Nu zal de energie meer gaan over balans, advocaten, rechtszaken en zal dat het nieuws gaan bepalen. Weegschaal gaat ook over de nieren, en over de adrenaline klieren.

We zullen ook veel water gebeurtenissen krijgen omdat Jupiter zojuist in het waterteken Vissen is gegaan. Dit zal een jaar lang duren dus verwacht ik veel regen en sneeuwstormen, overstromingen, modderlawines en misschien tsunami's.

Op dit moment staat de Zon in Waterman, een luchtteken, en twee belangrijke vliegtuigongelukken zijn al plaatsgevonden. Waterman gaat ook over wind. Er zullen waarschijnlijk meer stormen zijn als de Zon door dat teken gaat. Dan op 18 Februari gaat de Zon naar het teken Vissen. Februari zal waarschijnlijk een wilde maand zijn omdat de Zon conjunct komt met Jupiter en dan Uranus. Het voorjaar begint op 20 Maart, en dan gaan we naar een nieuwe energie.

Als de Zon begint met uitbarstingen zal het een effect krijgen op het magnetisch veld van de Aarde, maar ook op onze lichamen en emoties. Ik wil iets aanhalen uit een artikel van Kryon, "Als het zonnestelsel rond gaat dan creëert het verschillende gravitaties en patronen tussen zijn delen. Elke planeet draait onafhankelijk om de zon op zijn eigen koers en gedurende elke onafhankelijke minuut creëert dit een ander gravitatie scenario en een ander magnetisme en aantrekking in de invloed van de zon. In de tijdspanne die jullie geselecteerd hebben is er een patroon wat aan de zon aangeboden wordt dat in het centrum van alle omlopen staat en daarom in het centrum van alle aantrekking."

"De magnetische/gravitatie patronen die gemaakt worden door de bewegingen van de planeten, inclusief de Aarde en alle manen van de planeten komen bij de Aarde aan met wat jullie de zonnewind noemen - energie die altijd van de zon naar de aarde komt. De zonnewind levert het af aan het netwerk omdat beide magnetisch zijn en informatie wordt overgedragen binnen de invloed van het veld van de wind en het netwerk. Het patroon van het netwerk verandert dagelijks. Het interessant om te zien dat het magnetisch veld van de Aarde eigenlijk een bijproduct is van de fysica van de Aarde maar zijn doel voor jullie is een communicatie machine voor het menselijk DNA."

Kryon gaat door met zeggen: "Een van de attributen van wat er op jullie DNA wordt afgedrukt tijdens de geboorte is de oudste wetenschap op de aarde die jullie Astrologie noemen. We hebben jullie zojuist de wetenschap gegeven die astrologie verklaart, het is een wetenschap die nog niet volledig begrepen wordt maar het is wetenschap. Als de belangrijkste wet van de fysica bekend wordt die gaat over magnetische aantrekkingskracht en de lokatie van materie dan zal dat de astrologie uitleggen. Ondertussen komen jullie naar deze planeet en wat er afgedrukt wordt op jullie DNA -op een van de interdimensionale lagen - is astrologische informatie, het patroon van het magnetisme en gravitatie van het zonnestelsel op het moment dat jullie geboren worden. De naam van dit patroon dat jullie gekregen hebben in astrologische termen creëert een start, een persoonlijkheid, een type van reactie naar Menselijke oorzaak en gevolg. Het is een magnetische/biologische definitie die door je hele leven gaat en jullie laat reageren op het zonnestelsel dat het op zijn specifieke manier gecreëerd heeft."

Ik geloof dat ons zonnestelsel verandert en als de Aarde op een lijn komt met het Galactische Centrum in de volgende paar jaren zal ons DNA "In een oogwenk veranderd worden en zullen we veranderen van sterfelijke naar onsterfelijke wezens". Dit zal veroorzaakt worden door de energie van hogere frequentie die verblijft in het centrum van onze Melkweg. Misschien zal dit ook zorgen dat de Matrix instort en we de werkelijkheid kunnen zien. Toen Pluto door Boogschutter kwam en met het Galactische Centrum in lijn kwam een paar jaar geleden begon de tijd te versnellen door de hoge frequentie, en kijk nu eens hoe snel de tijd gaat. Tijd is een manifestatie van de 4e dimensie. Als we helemaal in de 5e dimensie komen zal alles veranderen en er geen tijd meer zijn. De 5e dimensie is een manifestatie van de frequentie van Liefde dus zullen diegene die deze frequentie manifesteren al de 5e dimensie aangeraakt hebben. Liefde is zacht en vriendelijk en gelukkig.

De 3e en 4e dimensie zijn de dimensies van macht, controle, oorlogen en geweld, en veel andere negatieve eigenschappen. Kijk naar al die oorlogen die we al duizenden jaren vechten. Er zijn al fysieke oorlogen sinds het begin der tijden. Met de technologie die we de afgelopen jaren hebben zijn er ook oorlogen van de geest, terroristische oorlogen, aardbeving oorlogen, oorlogen met het weer, chemische en biologische oorlogen, financiële oorlogen, en ruimte oorlogen. De duistere wezens die de Aarde al zolang beheersen hebben heel veel trauma veroorzaakt op de Aarde. Hun controle zal spoedig ten einde komen. We zijn de oorlog in Irak begonnen op 20 Maart 2003. Zeven jaar later is 20 Maart 2010. Kan dit het eind zijn van de Vedische Kali Yuga cyclus? Er wordt geen maand gegeven in het document, het zegt gewoon dat het eindigt in 2010. Is dat niet interessant? Blijf in de frequentie van Liefde en het zal goed met jullie gaan als de Aarde door haar grote schoonmaak gaat. Zo zal het zijn!

Het originele engelstalige artikel is te vinden op Asklepius

Dit artikel is vertaald door René van Goto2012Bron: goto2012

Voeg toe aan: