Zoeken
 


Wings: De Nieuwe Eenheid Begint

Laatste wijziging: woensdag 3 februari 2010 om 20:27, 1937 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 3 februari 2010

Welkom!

Er is veel veranderd sinds het laatste WINGS bericht, daar we een grote vooruitgang hebben geboekt.

Ook al mogen de dingen angstaanjagend en oncomfortabel lijken en op zijn best lijkt het, alsof de wereld aan het uiteenrafelen is, toch kan ik je verzekeren dat de dingen precies het juiste spoor volgen, terwijl het goddelijke plan doorgaat met het zich te ontvouwen.

We zijn aan het aanpassen en fijn afstemmen.....overnieuw aan het starten, terwijl we beginnen met de massale herstructurering van de zeer nieuwe Planeet Aarde. Hierdoor moet de oude vallen, en die is inderdaad aan het vallen.

Als menselijke wezens, zijn velen van ons eigenlijk een microkosmos van de aarde. Dus wat er ook met haar gebeurt, dat zal dan voelen alsof het binnenin ons ook gebeurt. In de afgelopen tijd zouden we ons kunnen voelen, alsof wijzelf aan het uiteenrafelen en aan het uiteen aan het vallen zijn, maar we zijn simpelweg een spiegel voor onze prachtige planeet, daar we zoveel belichamen van haar binnen in ons.

De aarde is nu in het proces van her-uitlijnen met de hogere sferen, of nieuwe en hoger vibrerende manieren van leven en zijn. Een deel van de nieuwe wegen van zijn, omvat het samenkomen in eenheid. Dus de fase waarmee wij onlangs begonnen zijn, houdt het uiteengetrokken worden van energieën in, terwijl zij gehergroepeerd worden. Net als een massale celdeling, verlaten wij sommige individuen en locaties terwijl wij verbinden met onze ware en juiste locaties. Wij gaan daar nu mee beginnen en we zullen met dit proces van samenkomen in gelijkgestemde groepjes doorgaan, kleine groepjes vormend van individuen, die met elkaar resoneren en die uiteindelijk met elkaar zullen gaan creëren en die elkaar ook zullen ondersteunen in het onderhouden van zichzelf.

Dit is de manier zoals het was bedoeld. Wat er nu gebeurt is, dat dit proces inderdaad begint zoals het zou moeten. Dingen vallen weg, terwijl dit proces velen van ons aanmoedigt, om een eenheid met elkaar te vormen, de oude realiteit van het individu ver achter zich latend. Dit zal voor ons allemaal op een natuurlijke manier gebeuren, maar we moeten ook bereid zijn erin te springen en ook onze volgende stappen te nemen. Ik heb al vele jaren over dit proces geschreven en het staat ook in mijn eerste boek Remembering Your Soul Purpose. Ik vertel jullie dit als een voorbeeld om aan te geven, dat het voorbestemd was dat deze tijd eraan zou komen. Er is niets verkeerd aan de gang hier. Dit is een hele spannende tijd !

Toen Barak Obama werd gekozen tot president van de Verenigde Staten, was het zijn zielsplan om de dingen zoveel mogelijk intact te houden, zodat de herstructurering geen aanzienlijke hoeveelheid trauma zou veroorzaken voor de planeet. De zielendruk van de Verenigde Staten, is te dienen als een vibratie, die zich verspreidt over de aarde, om de rest in zijn kielzog mee te nemen (en op bepaalde tijden gebeurde dit niet op de beste manier !). Barak Obama heeft een zielsverantwoordelijkheid, om de dingen zo veel mogelijk in balans te houden, terwijl deze veranderingen plaatsvinden. Dus hoe vreemd het soms ook mocht lijken wat hij aan het doen was, op hogere niveaus volgde hij zijn plan.

Zoals we weten, verliep het plan (en hij was hier een deel van), niet zoals was verwacht. Aldus, de scheiding van de werelden. Dus nu, met de creatie van Aarde Twee, komen de zeer nieuwe structuren in zicht, daar dit onderdeel is, van hoe Aarde Twee zich hoort te ontvouwen en hoe deze gecreëerd hoort te worden. Dus zal 2010 een jaar worden van manifestaties, creativiteit en zelfexpressie, daar we al deze dingen zullen belichamen, terwijl we samen komen om de nieuwe wereld te creëren.

Veranderingen op de aarde en natuurrampen zullen ook voorkomen en deze verschuivingen op de aarde zullen ook dienen om ons in eenheid samen te brengen. De Haïti aardbeving heeft dit doel al gediend en heeft het ook zo magnifiek gedaan. De liefde en de eer, die werd opgedragen aan de zielen die erin toestemden deel te nemen in dit proces, gaat voorbij woorden.

We ontvangen nu bijna dagelijks enorme hoeveelheden energie die door onze kroonchakra's naar binnen komen. Deze energie dient ervoor deze nieuwe en hogere manieren van leven en zijn te ondersteunen. Deze energie assisteert heel goed bij het vasthouden van de ruimte, terwijl de planeet zich aanpast, tezamen met haar bewoners.

Deze energieën blijven arriveren in stop-start vorm. Op deze manier kunnen we ons hoog en fantastisch voelen op de ene dag en diep teneergeslagen de volgende dag. Het contrast tussen de nieuwe realiteit energie en de enorme neergaande, luwende of afwezigheid van enige energie is behoorlijk extreem. Ik was onlangs verwikkeld in een groot print project. De pagina's bleven een tijdje doorprinten en dan ineens stopten ze. Meerdere keren moest ik mijn printer uit- en aanzetten en dan begon deze weer even te printen. Ik kon ook een dvd of een satellietuitzending op tv kijken en dan gebeurt er hetzelfde. De film stopt halverwege, in pause-stand en dan ineens begint deze weer te lopen. Dit zijn allemaal aanwijzingen dat de energieën er inderdaad aankomen, ook al gebeurt dit beetje voor beetje, terwijl we ze langzaam maar zeker in ons opnemen.

We kunnen ons de ene dag heel erg verbonden en helder voelen, en dan de volgende dag voelen we ons compleet verloren. We kunnen ons bijvoorbeeld onze volgende stappen met complete zekerheid herinneren en ons ermee verbinden, en dan de volgende dag van de planeet afvallen. We zouden het bijna onmogelijk kunnen vinden om ons te herinneren wat we "zouden moeten" weten als wezen uit de hogere sferen. Dit zijn aanwijzingen van de nieuwe realiteit energie die beetje bij beetje binnenkomt. Herinner je, dat we opnieuw aan het starten zijn. Maar wat er momenteel meer gebeurt is, dat de puntjes erg secuur met elkaar aan het verbinden zijn. De dagen van grote hoogten en verbindingen zijn langer aan het worden en het worden er meer. De dagen van lage diepten worden korter en het zijn er minder.

We kunnen op een ochtend wakker worden en dan kunnen de dingen ineens heel anders voelen (maandag 25 januari was een van deze dagen). We waren ergens nieuw aangekomen op die dag, omdat genoeg nieuwe energieën ware geïntegreerd. Dit creëerde een nieuw vak of een nieuwe ruimte om binnen te gaan. Op andere dagen zoals vandaag (zondag 31 januari) komen er hogere energieën door en onze harten zouden tekeer kunnen gaan. Dus veel van de punten van de hogere energieën binnenin ons zijn met elkaar verbonden, zodat we nu in een nieuwe ruimte zijn, die de nieuwe energieën beter en makkelijker ondersteunt. Tegelijkertijd zouden we de laatste tijd behoefte kunnen hebben gehad om heel veel te slapen, of ongewoon vermoeid kunnen zijn geweest. We zijn nu snel aan het integreren, terwijl we de nieuwe ruimten creëren en nieuwe delen creëren van onze zeer nieuwe realiteit.

Onze mogelijkheden om te creëren zijn nu heel diepgaand. Dit is waarom het nu zo belangrijk is te focussen en te visualiseren wat we oprecht wensen, daar het dient onze geesten hoog te houden en daar het ook dient om de nieuwe realiteit op alle mogelijke manieren te vormen en deze realiteit ook op zijn plaats te houden.

Onze nieuwe verbindingen zullen nu voor een behoorlijke tijd het thema zijn. Niet alleen zullen deze verbindingen ervoor dienen de nieuwe wereld te creëren, maar ook zullen zij er voor dienen om ons te steunen, de energieën hoog en gebalanceerd te houden via de verbinding van onze eigen persoonlijke energieën, alsook het geven van de emotionele steun die we nodig zullen hebben in de tijden die gaan komen.

We zijn in het verleden samengekomen, via websites en dergelijke, maar de nieuwe verbindingen zullen anders zijn in de eenheid met onze zielenteams en met hen waarmee wij het meeste resoneren. Wat mij betreft heb ik , nu en in het verleden, nooit banden gehad met welke website of groep dan ook buiten mijn eigen website, daar ik altijd in mijn eigen achtertuin bleef om de energieën zo puur, helder en oorspronkelijk te houden als mogelijk was, en eerlijk gezegd weet ik erg weinig van wat er buiten mijn eigen website om gebeurt (en nee, ik heb geen Facebook groep).

Ik wil van deze tijd gebruik maken, om jullie allemaal, die de WINGS berichten en What's Up On Planet Earth ? berichten, die jullie op jullie websites plaatsten en met jullie groepen deelden, wie of waar je ook bent, in integerheid en in overeenstemming met de universele copyright meldingen aan de onderkant van deze pagina, heel erg te bedanken. Jullie toegewijde dienst aan de planeet, terwijl jullie ons allemaal verbonden, en terwijl jullie ondertussen jullie eigen speciale energieën aan jullie inspanningen toevoegden, heeft zovelen gediend in de uitdagende eerste fase van het ascentie proces. Heel veel dank, dat jullie mij hierbij ook gesteund hebben. Hoewel ik velen van jullie niet persoonlijk ken, kan ik jullie niet genoeg bedanken. Dus sta mij alsjeblieft toe, jullie nu te bedanken.

Een nieuwe toegevoegde "Emerging Earth Angels" rol die eraan zit te komen, zal te maken gaan hebben, met het samenbrengen van elkaar via "zielenviering" bijeenkomsten in fysieke vorm, tezamen met het communiceren en ondersteunen van de nieuwe structuur en het nieuwe raster en dit zal ons vollediger verbinden met onze ware en authentieke zelf. Ik kijk er zeer naar uit en ook naar de nieuwe dingen die jullie zullen aanbieden.

Dus terwijl de puntjes steeds meer en meer gaan verbinden, zullen we een nieuwe en andere zekerheid gaan voelen, daar het de zekerheid zal worden van onze nieuwe werkelijkheid. Ik kijk er naar uit jullie daar te ontmoeten.....

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012

Voeg toe aan: