Zoeken
 


Mensen zijn buitenaardse wezens

Laatste wijziging: woensdag 3 februari 2010 om 19:19, 3995 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 3 februari 2010

Mensen zijn buitenaardse wezens die ooit vanuit de ruimte naar de aarde zijn gekomen. Dat beweert althans een vooraanstaande Britse wetenschapper.  

Nieuw onderzoek heeft ‘overtuigende’ bewijzen opgeleverd dat de oorsprong van de mens buiten onze planeet ligt, beweert professor Chandra Wickramasinghe van Cardiff University.  

De eerste ‘levenszaadjes’ van de mens werden 3,8 miljoen jaar geleden op aarde geplant. Microben uit de ruimte kwamen op aarde door komeetinslagen, die zich vervolgens ‘vermenigvuldigden en zaaiden’ om het menselijk leven te scheppen.  

De astrobioloog Wickramasinghe heeft zijn bevindingen gepubliceerd in het International Journal of Astrobiology van Cambridge University.   “Ja, we zijn allemaal buitenaardse wezens -  we delen kosmische voorouders”, aldus Wickramasinghe. “Elke keer dat een nieuw planetenstelsel wordt gevormd, vinden enkele overlevende microben hun weg naar kometen. Die vermenigvuldigen zich en zaaien uit op andere planeten.” Wickramasinghe noemt dit de panspermia-theorie.  

“We zijn dus onderdeel van een verbonden keten die zich uitspreidt over een groot deel van de kosmos. Het bewijsmateriaal wijst overtuigend in die richting.” Volgens de hoogleraar wordt het leven van miljarden jaren lang van planeet naar planeet overgebracht.      Bron: depers

Voeg toe aan: