Zoeken
 


Een ander bewustzijn ervaren

Laatste wijziging: maandag 1 februari 2010 om 23:07, 2169 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 1 februari 2010

Door arnovandijk.

Bewustzijn is hoe wij onze wereld ervaren. Veel factoren hebben daar invloed op, alchohol is een simpel voorbeeld hoe we onze ervaring van de wereld kunnen veranderen.

Spiritualiteit gaat er van uit dat wij grootser zijn dan wat ons geleerd is, een mooie en simpele manier om dat te ervaren zijn meditaties. Nu hebben wij in de westerse wereld over het algemeen geen zin om urenlang te mediteren om een andere diepere werkelijkheid te ervaren. Een alternatief zijn geleide meditaties, een stem vertelt je wat je je voor kan stellen. Ikzelf vind de engelstalige meditaties van Solara een goed voorbeeld om middels geleidde meditatie een diepere werkelijkheid te ervaren.

Als je eens 15 minuten er in wilt steken om het te ervaren dan zou ik beginnen met “Connection to Gaia’s Ascension Grid”. Als je op de link onder de afbeelding klikt vind je hem in de linkerbalk. De meditatie gaat ervan uit dat alle mensen afgestemd zijn op een collectief bewustzijn en dat het momenteel mogelijk is om op een nieuwe frequentie collectief bewustzijn af te stemmen wat een verhoogd gevoel geeft van verbondenheid met alles wat leeft. Deze meditatie vraagt je je voor te stellen dat het nieuwe veld zich “60 miles above the earth” bevindt.

Klik op hier om naar de meditaties te gaan.

Attentie: aquariusageBron: iedereenbewust

Voeg toe aan: