Zoeken
 


Een Noorse spiraal, eenn Russische UFO en het eindrapport‘Openheid. (deel 3) + update!

Laatste wijziging: donderdag 28 januari 2010 om 13:54, 2153 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 28 januari 2010

In dit 3e deel van het e-book van David Wilcock, zullen je oortjes gaan gloeien; dat is in ieder geval zeker..   Hoe we getuige zijn van  het Eindspel, alsof we naar een wereldkampioenschap schaken zitten te kijken, tussen 2 grootmeester in het schaakspel. Eén ervan komt uit Rusland en de ander is Amerikaan. Hoe dicht deze vergelijking bij de waarheid ligt, zie je in dit boeiende 3e deel van het Eindrapport ‘Openheid’. (met opnieuw hartelijke dank aan vertaler Jan Smith!!)

Met de excuses van vertaler Jan en mezelf, moeten we jullie attent maken op het feit, dat het onderstaande artikel niet compleet was..!! Kijk hieronder op 3/4 van het artikel naar de tekst: UPDATE VANAF HIER om het verhaal compleet op je netvlies te krijgen; onze excuses voor dit slordigheidje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eindrapport ‘Openheid’

door David Wilcock

vertaling Jan Smith voor WantToKnow.nl/.be

Deel 3:  De Internationale Coalitie

In Rusland verschijnt de hoop voor de wereld

Niet zoals de communisten en de Bolsjewieken dat verwoordden, nee, als vrijheid, vrijheid!

Opdat ieder mens zal leven voor zijn medemens!

De basis is gelegd.

Het zal jaren duren eer dit is uitgekristalliseerd, maar uit Rusland komt wederom de hoop voor de wereld.

Door wie of wat ingegeven?

Door de vriendschap met de natie die zelfs ‘In God We Trust’ op zijn munten heeft staan.

(Edgar Cayce Reading 3976-29, 22 juni, 1944)

Heersende media ‘lekken’ in toenemende mate.

In het geval dat je hier via een directe link bent terechtgekomen, is het belangrijk dat je de voorgaande twee hoofdstukken van dit E-boek ook hebt gelezen, om een goed beeld te krijgen over waar het hier allemaal om gaat .

De halo’s, de ringvormige wolkenpartijen, de zwevende crucifix, de Noorse Spiraal en de Kremlinpiramide die we in de vorige hoofdstukken en video’s hebben besproken, werden naar alle waarschijnlijkheid gegenereerd door HAARP of soortgelijke technologie.

De Russen zijn vermoedelijk in het bezit van deze kennis gekomen dankzij de documenten die op de troepen van de Nieuwe Wereldorde werden buitgemaak toen die uit Zuid-Ossetië wegvluchtten. Deze oorlog brak uit op 8/8/8 en het vredesakkoord kreeg op 16 augustus haar beslag – een datum die veelvuldig werd aangegeven door de Cirkelmakers.

In aanvulling op deze opzienbarende visuele manifestaties hebben we nu vele signalen die erop wijzen dat bepaalde groeperingen op Aarde in toenemende mate aggressiever worden in hun pogingen het tijdschema voor een officiële bekendmaking te bespoedigen.

Bepaalde groeperingen hier op Aarde worden in toenemende mate agressiever in hun pogingen het tijdschem voor een officiële bekendmaking te bespoedigen.

In dit langste hoofdstuk van het E-boek kun je kennis nemen van een uitgebreid historisch overzicht van allerlei zaken die ons nooit op school, noch via de media, werden bijgebracht – in ieder geval niet in dit tijdgewricht. In de toekomst zal dit echter ongetwijfeld meer bekendheid krijgen. Alvorens de discussie te openen, is het belangrijk een aantal aanvullende feiten in te brengen, waaruit blijkt waar dit alles toe kan leiden – en hoe dicht we eigenlijk genaderd zijn tot een officiële bekendmaking met betrekking tot buitenaardse aanwezigheid.

Dit is precies waar al die grootse veldslagen tussen twee strijdende partijen ons hebben gebracht: de uiteindelijke ineenstorting van de Nieuwe Wereldorde / Rockefellergroep, die hen alle mogelijkheden om de Ufo-cover-up nog langer geheim te kunnen houden, heeft ontnomen.

Als direct gevolg daarvan zien we tegenwoordig steeds vaker dat verhalen over Ufo’s en ‘bewijzen’, waarvan sommige heel bizar klinken, doorsijpelen in de voornaamste media. Je zult er niet langer meer het ‘tegenwicht’ aantreffen van de onvolledige rationalisaties van scpetici die alle feiten hierover in diskrediet brengen.

Er zijn zoveel van dit soort verhalen in omloop, en ze verschijnen ook zo snel, dat we het nauwelijks kunnen bijhouden. Veel ervan is zo verbazingwekkend, dat er complete artikelen over geschreven kunnen worden – we zullen ons hier in ieder geval beperken tot enkele van de beste en interessantste verhalen.

Menselijke buitenaardsen maken de Graancirkels..

In het volgende voorbeeld — van 20 oktober 2009 – ,juist een maand voordat Obama de oorspronkelijke datum voor de officiële bekendmaking had vastgesteld, zag een politie-agent drie lange, op mensen gelijkende buitenaardse wezens, die in de buurt van een graancirkel metingen verrichtten. Nadat hij ze in de gaten had gekregen, renden ze  met een onmenselijk hoge snelheid weg:

Politie-agent ziet Menselijke Buitenaardse Wezens bij een graancirkel (HIER het bericht)

Bron / Lees echt zeker even verder op: wanttoknow.nlVoeg toe aan: