Zoeken
 


Wings: Nieuwe en Andere Uitkomsten...Weer Geloven

Laatste wijziging: dinsdag 26 januari 2010 om 18:26, 1571 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 26 januari 2010

Welkom!

We bevinden ons inderdaad in interessante tijden. En ook al lijken de energieën continu de ene en de andere kant op te gaan, toch is er een bepaald patroon en doel, daar dit doel door de wateren van de kracht van onze creatieve gedachten navigeert. Op dit moment zijn we heen en weer aan het wiebelen...aan het wiebelen op de rand van hoe de nieuwe wereld, de nieuwe realiteit, of beter gezegd hoe Aarde Twee eruit zal zien, en de aardbeving in Haïti heeft deze planeet geassisteerd op meer manieren, dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen.

Vanaf de aanzet van de aardbeving in Haïti op 22 januari, tot aan het moment dat het zijn doel vervuld heeft (maar er zullen nog steeds meer mooie ranken komen), riepen de energieën "stress!", of "SOS", of "112", of "ik heb nu meteen hulp nodig", of simpelweg "ik voel me leeg en uitgeput" en "waar bevind ik me überhaupt?". Deze energieën werden door ons allemaal gevoeld, het maakt niet uit, of we ons van de situatie in Haïti bewust waren, of niet.

Vele zielen zonden een noodsignaal uit voor de onzekerheid die zij voelden. En deze onzekerheid kon echt ontzettend oncomfortabel, onstabiel en voor velen als een ongelooflijk angstaanjagende machteloze helling voelen, daar we niet zeker zouden zijn, hoe en waar vooruit te gaan of waaraan vast te houden. Voeg hier de lagere niveau interpretaties van de aardbeving in Haïti aan toe en het is geen wonder, dat vele zielen een nieuwe onzekerheid, onstabiliteit en uitputting van alle omgevende energieën ervoeren.

Dit is een ongekende tijd voor ons door verschillende redenen, welke ik hieronder zal beschrijven. Het is ook een hele onzekere tijd, daar de dingen nu nog steeds een beetje onstabiel zijn, ook al maken we een grote vooruitgang in het omhelzen van de nieuwe verschuivingen en in het toestaan, een nieuwe toon te zetten voor onze hele nieuwe realiteit. We zouden nog steeds weer makkelijk terug in een tijd kunnen gaan van opnieuw een onplezierige en donkere realiteit, als we niet voorzichtig zijn en als we niet letten op wat er nu gebeurt. Toch vertrouw ik er persoonlijk op, dat de dingen zich behoorlijk prettig zullen ontvouwen, als we ons herinneren wie we zijn en als we aan het roer blijven staan als de krachtige scheppers die we behoren te zijn, terwijl we het tij keren van de oude realiteitservaring naar de nieuwe realiteitservaring.

Dus in de laatste één a twee weken was er niets om aan vast te houden, omdat we dit nog niet gecreëerd hadden. We hebben stap één volbracht, die een wonderlijke energie bracht die ons opvulde, door ons in- en uitstromend, daar het diende om ons te gronden in de nieuwe Aarde. Hierna zouden we ons leeg en uitgeput kunnen hebben gevoeld, daar we ons op stap twee aan het voorbereiden waren, want we waren klaar met stap één en de energieën die we onlangs hadden ervaren waren voor een tijdje verdwenen. De aardbeving in Haïti arriveerde op een zeer belangrijk moment, met als belangrijk doel, de harten van de planeet te openen en het neerzetten van een nieuwe toon van zekerheid, daar het de planeet tot in de kern raakte, in een poging een hele nieuwe manier van zijn op te starten...en het is op elke manier gelukt.

De nieuwe realiteit creërend, of Aarde Twee, is heel verschillend met wat we hadden ervaren tot zover tijdens Fase Eén van de ascentie. We hebben niet langer de lagere treden onder onze voeten die we in Fase Eén van het ascentie proces hadden. Er zijn niet langer anderen, die de gaten onder ons vullen, zoals we verwacht hadden door de scheiding van de werelden die in september 2009 plaatsvond (ik hoop dat dit allemaal duidelijk is...er zal een beknopte versie zijn aan het einde van dit WINGS bericht, waarin de dingen zullen worden samengevat voor een beter begrip !). Dit is dus een heel ander proces. We starten letterlijk vanaf de bodem. Dus een ogenschijnlijke leegte in de laatste tijd, terwijl we de ijle lucht vastgrepen en deze probeerden om te vormen tot een nieuwe realiteit.

Maar we moeten weten, dat we een enorme hoeveelheid hulp krijgen, simpelweg door het nieuwe plan dat we op zielsniveau creëerden en dat dit plan, dat tot zo ver op allerlei manieren nu aan het werken is, nu heel anders zal zijn. Hoe meer we ervoor kiezen te zien en te omhelzen dat dit nu plaatsvindt, hoe meer we een nieuw gevoel van zekerheid zullen voelen, dat er nu zeker iets nieuws en iets anders aan de hand is. Dit alleen zal ervoor dienen onze nieuwe groei te ondersteunen, daar deze ervaringen beetje bij beetje en van moment tot moment zullen uitbreiden.

Ja, we hebben de eerste stap van het creëren van de nieuwe Aarde volbracht...wat het gronden en creëren van de eerste vloer van de nieuwe realiteit inhield. Net als nieuwe zaadjes, die pas geplant zijn, zijn we oh zo langzaam begonnen met het spruiten van onze eigen magnifieke bloesems en nieuwe vleugels van energie en aldus zullen we groeien in de nieuwe wereld, net als nieuwe zich ontwikkelende baby's.

De volgende stap, of stap twee, houdt het uitlijnen met de energieën van een nieuw begin in, of beter gezegd, met onze zeer nieuwe pogingen of nieuwe ruimten in de nieuwe wereld (je hoeft geen nieuwe pogingen te ondernemen als je daar niet voor kiest, maar je zult een nieuwe ruimte hebben die te maken heeft met wie je bent). Dus ook al gaven de hemelse gebeurtenissen die op 15 januari plaatsvonden ons een nieuwe start, het is nog steeds aan ons om deze nieuwe energie blauwdruk omhoog te houden en in vorm te brengen. Onmiddellijk nadat we deze nieuwe ervaring van de 15e ervoeren, zakten de energieën weer naar beneden, daar te veel zielen nog steeds aan het tappen waren uit Aarde Eén, of de oude wereld realiteit van controle, onderdrukking en verlies van vrijheid.

 

Tevens is het zo, dat als er nieuwe blauwdrukken arriveren, wij hiermee altijd op allerlei manieren moeten uitlijnen. Dus we zouden angst en duisternis kunnen ervaren, wat betreft datgene, wat we nu zullen aanbieden, of hoe we zullen passen in de nieuwe realiteit. We gingen door een proces van alles los te laten, dat ons tegen zou kunnen hebben gehouden in het vervullen van onze volgende zielsdoel of zielsopening in de nieuwe wereld. Dit kan depressie en bezorgdheid veroorzaken en zeker wat angst, daar onze nieuwe realiteit en nieuwe ervaringen allemaal erg nieuw zijn...maar zo veel beter dan wat we ooit hebben geweten ! We zouden niet gewend kunnen zijn te leven in een prachtige nieuwe wereld, dus het kan even duren om hieraan te wennen. We ervoeren duisternis gedurende de fase van het gronden bij stap één, en uiteindelijk kwamen we hier met een geweldig gevoel uit en deze volgende stap zal niet anders zijn.

Het ascentieproces creëert altijd een patroon van duisternis en bezorgdheid onmiddellijk na de goede gevoelens, die een blauwdruk oorspronkelijk creëert en dan gaan we altijd daar doorheen en weer op weg naar de volgende fase. Dus er is hier niets bijzonders aan de hand. En tijdens deze hele periode en na elke verschuiving is er ook weer een enorme hoeveelheid kruinchakra energie gearriveerd.

Aarde Twee, of onze nieuwe realiteit begon als een overlapping of parallelle realiteit naast Aarde Eén, of de aarde die we achterlieten. We moesten ergens beginnen en het vasthouden van een behoorlijke hoeveelheid oude realiteit in ons bewustzijn is normaal. We zijn nog steeds menselijke wezens en we hebben het nodig ons ergens mee te verbinden. Nadat we klaar waren met stap één dat alles grondde, bleven we weer leeg achter, en was het erg gemakkelijk om te tappen uit de illusie van de oude wereld, daar er hier nog niets was om ons te ondersteunen (onthoud dat er een samenvatting zal zijn met makkelijke punten, om alles beter te begrijpen aan het einde van dit bericht !..lach).

De reactie op de aardbeving van Haïti en wat andere dingen, die aan het veranderen zijn binnen onze oude systemen, laten ons zien dat Aarde Eén, of de oude realiteit, inderdaad langzaam aan het veranderen is in onze nieuwe onbewoonde Aarde Twee. Deze veranderingen zullen langzaamaan de oude illusies aanpassen, of eigenlijk de oude realiteit veranderen, die we nog steeds vast zouden kunnen houden en in leven zouden kunnen houden in ons bewustzijn.

Vanaf vandaag hebben we genoeg nieuwe realiteit gecreëerd, om ons aan vast te houden tot aan het eind van februari 2010. Daarna zal alles drastisch neervallen. We creëren letterlijk één centimeter per keer en zoals altijd is het aan ieder van ons om te verkiezen wat we creëren.

In sommige opzichten bevinden we ons nu in akelige tijden, daar we onzeker wiebelen op de rand van wat we verkiezen te creëren. We zullen echt goed moeten letten op wat we in ons bewustzijn vasthouden, daar het zal dienen om ons heel nieuwe raster te creëren. Maar opnieuw, weet ook dat het oude realiteitsbewustzijn, dat we nog steeds vasthouden, langzaam en zeker aan het veranderen is.

Als we doorgaan met het vasthouden aan de illusie van de oude realiteit, of "steeds hetzelfde, steeds hetzelfde", en hier op focussen, dan zal dit hetgene zijn, wat we zullen blijven creëren. Geloven dat iets waar is en die illusie vasthouden, zal ervoor zorgen dat het werkelijkheid wordt. Het voedt het en geeft er leven aan. Dus toen de aardbeving in Haïti ervoor diende de harten te openen op de planeet, liet het ons ook zien dat hulp, ondersteuning, zorg, eenheid, vertrouwen en het verschil maken, één van de bouwstenen zijn van de nieuwe realiteit, als we ervoor kiezen te tappen uit deze enorme nieuwe scheiding, die zojuist voor ons plaats heeft gevonden. Deze nieuwe bouwstenen zullen dienen als een steunpilaar of in andere woorden, zullen ook iets aan onze hele nieuwe fundering toevoegen.

Wat we nu moeten doen, om op een relatieve naadloze manier zonder "neervallen" de maand maart binnen te gaan, is onze gedachten te focussen, op wat we voor onszelf en voor de planeet wensen en hoe we willen, dat onze eigen individuele levens en realiteiten eruitzien. Als genoeg van ons hiermee doorgaan, dan zullen we onze eigen realiteit of nieuwe ervaringen creëren en als het ons lukt die visie lang genoeg vast te houden, dan zullen we uiteindelijk verbinden met anderen die passen in onze realiteit, door de natuurlijke wet van aantrekkingskracht. Dit is waar het proces van het creëren van Aarde Twee allemaal over gaat.

We kunnen beginnen, met het houden van onze eigen speciale visie van onze gewenste realiteit, in onze gedachten vast te houden, tijdens het ontwaken elke ochtend en bij het slapen gaan elke avond. En natuurlijk kunnen we het ook de hele dag door vasthouden, voelen en bij ons houden. We behoren met zekerheid en overtuiging te verklaren wat het is dat we wensen. We behoren te weten, dat we kunnen creëren met zekerheid en overtuiging en zonder schroom. Hoe vaker we dit doen, hoe groter de kans dat we het creëren en in deze nieuwe en hogere vibraties, creëren we nu erg gemakkelijk.

Uiteindelijk zullen onze individuele visies met elkaar verbinden, door de natuurlijke wet van aantrekkingskracht en er zal zich een nieuw raster vormen. Als een nieuwe visie omarmd en ondersteund wordt in het bewustzijn van genoeg zielen, dan wordt het een nieuwe realiteit en elke ziel kan hier dan uit tappen en dit zien en erin leven en er doorheen navigeren. Dus wordt het na een tijd sterker en zal het zichzelf gaan ondersteunen. De nieuwe bijeenkomsten, of "zielenvieringen" die ik dit jaar zal aanbieden, zullen dienen voor elke aanwezige, om zich te identificeren en te ankeren in hun nieuwe zielsafdrukken en dan zullen deze afdrukken weer verbinden met andere zielen en dus assisteren bij de creatie van het nieuwe raster (een nieuw e-boek voor het navigeren en ervaren van deze erg nieuwe wateren is ook in de maak !). Terwijl we leren onze vibraties te ondersteunen binnen de nieuwe en hoger vibrerende energieën, zullen we uiteindelijk een zelfonderhoudend hoger vibrerende realiteit creëren en onze visies en realiteit van oneindige wonderen zullen de norm gaan worden. Dit zijn inderdaad spannende tijden !

Op een vreemde manier heeft de aardbeving in Haïti ons toegestaan, te zien en te voelen, dat alles in orde is...dat er nu verschillende uitkomsten mogelijk zijn..dat deze planeet echt en eerlijk ergens om geeft..dat deze planeet een hart heeft, dat nu eindelijk weer erg open is...en dat eenheid en liefde weer opgestaan en opgeleefd zijn, als de lucht die de nieuwe realiteit zal inademen. Elke ziel die betrokken was bij deze enorme planetaire verschuiving, kan nu met diepe eerbied in onze harten vastgehouden worden als de aarde engelen, die zichzelf gaven om te dienen bij onze zeer nieuwe realiteit en ons nieuwe begin.

Een samenvatting:

*De verschuiving van de nieuwe beginenergie die op 15 januari arriveerde, creëerde een nieuwe blauwdruk, maar we moesten nog steeds uitlijnen, door het aanpassen aan deze blauwdruk, nadat het arriveerde.

*De aardbeving in Haïti creëerde ook een enorme verschuiving, dat het hart van de planeet opende en gaf ons een nieuw gevoel van eenheid, veiligheid, vertrouwen en geloof in nieuwe en andere uitkomsten, die ook iets toevoegden aan onze nieuwe fundering.

*Dat wat we in ons bewustzijn vasthouden zal dienen om onze nieuwe realiteit te creëren.

*Hoe langer en hoe vaker we een visie vasthouden, hoe meer het werkelijkheid voor ons zal worden.

*We zullen onze persoonlijke visies met elkaar gaan verbinden door de natuurlijke wet van aantrekkingskracht en dus creëren we hierdoor het nieuwe raster voor de nieuwe realiteit.

*Wat het collectief verkiest het langste vast te houden, zal voor iedereen de nieuwe realiteit gaan worden (of nieuwe lucht die we zullen inademen), het maakt niet uit wat elk individu ook gelooft.

*Door de recentelijke verschuivingen, en als we verkiezen om opnieuw te gaan geloven, dan zullen onze pogingen en gevoel van zekerheid gaan bloesemen.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012

Voeg toe aan: