Zoeken
 


Ethisch eenheidbewustzijn

Laatste wijziging: vrijdag 22 januari 2010 om 16:09, 2365 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 22 januari 2010

Beste Medemij,
 
Over het algemeen ben ik blij dat ik de werkelijkheid waar we samen in leven, Positief zie veranderen. Maar soms heb ik er ook nog steeds moeite mee, dat mensen als kuddedieren elkaar achterna lopen en alles geloven wat de media en regeringsstelsels hun voorschotelen, zonder maar even te checken of iets wel pluis is. Je kunt je op deze manier eenzaam voelen in een zaal vol met mensen, als je voor jouw gevoel de enige bent, die het ziet. Soms zou je de mensen aan de arm willen pakken en letterlijk wakker schudden. Ze zijn veel meer dan ze denken te weten, met een heel mooi hoog doel dat bewustzijn heet.
 
Ook zie ik steeds vaker mensen om me heen veranderen, wakker worden uit een droom die niet hun werkelijkheid is. Mensen gaan vragen stellen, informatie opzoeken op het internet. Dit is het begin van een transformatieproces waar veel kracht uit gehaald kan worden. Het maakt me gelukkig om dat te zien, omdat ik ook niet meer alleen sta met mijn gevoel & inzichten. Mensen worden steeds meer wakker. Natuurlijk kunnen we van elkaar leren, maar je haalt daaruit triggerpunten die voor Jou werken. Dit is bij iedereen verschillend. De mens mag zijn eigen waarheid zoeken, zonder beïnvloeding van geloofsystemen, regeringsstelsels, ja zelfs deze hyve. :)
 
Helaas zien we ook mensen die wakker geworden zijn, die zich alleen maar focussen op de negatieve werkelijkheid. Ze houden zich bezig met hoe de regeringsmachten (Illuminatie, Bilderberg etc.) ons manipuleren en gevangen zetten, om met de beste bedoelingen zichzelf en de medemens te waarschuwen. Deze wereldmachten smullen van de negatieve aandacht die ze hiervoor krijgen, omdat men ook wel weet dat de mens zichzelf hierdoor totaal gevangen zet in angst. We krijgen de keus om in de lage vibratie van angst te gaan staan, waardoor we ons volledig blokkeren. (precies wat de kwade wereldmachten willen) Of we kiezen de hoge vibratie van liefde zodat de mens zonder beïnvloeding van het ego & angst, kan expanderen naar het lichtwezen die hij is. (iets waar de kwade regeringsmachten als de dood voor zijn, omdat ze dan de totale machtcontrole zouden verliezen)
 
De hogere vibratie die de energie van liefde bevat, kan Jouw D.n.a. activeren, waardoor JIJ werkelijk wordt wie je bent.
 
Kijkend naar creatie tot manifestatie, vanuit het oogpunt dat JIJ zelf god bent. En dat gedachten worden omgezet tot werkelijke waarheid, dan zouden we beter moeten weten, dan alleen maar het negatieve te creëren. Begrijp me goed, natuurlijk moeten we weten wat er aan de hand is, maar daarna is het wel wenselijk om de werkelijkheid te creëren die JIJ zou willen zien. In het begin van mijn transformatie wilde ik ook de mensen en mijzelf waarschuwen, maar ik ben er achter gekomen hoe dit energetisch spel gespeeld dient te worden, iets wat de vals spelende wereldmachten jou niet willen vertellen natuurlijk. In het principe van de honderdste aap hebben we maar 1 miljoen mensen nodig wereldwijd, om wat we creëren te manifesteren in onze werkelijkheid. Maar we moeten er wel in geloven, en niet opgeven.
 
Creëer altijd een werkelijkheid die je wilt zien, en houd je niet hoofdzakelijk bezig met het kwaad. Zodat je achteraf niet hoeft te zien dat je het kwaad zelf gecreëerd hebt. Je creëert namelijk waar JIJ je mee bezig houd.
 
De nieuwe poorten van energie en bewustzijn die voor ons openen, geven dit ook aan. Macht regeringsstelsels maken plaats voor het ethisch eenheid bewustzijn van de mens. Alles zal transparant zijn, geen geheimen meer. Het zal pas goed met Jou gaan als de ander oké is, wat een wereld van verschil zal maken. Oorlog zal een probleem worden, omdat als een soldaat naar de vijand schiet, eigenlijk op een evenbeeld van zichzelf schiet. Zelfmoord? Natuurlijk zijn we allen een, we denken alleen dat we afgescheiden zijn van elkaar, niets is minder waar. We zijn gereïncarneerd in deze tijd om deze transformatie in de evolutie van de mens bewust mee te maken en te beleven. Een unieke tijd, al ziet het er niet altijd even mooi uit allemaal, we zijn precies op de juiste plaats waar we moeten zijn. Laten we het ethisch eenheid bewustzijn gebruiken om een mooie werkelijkheid te creëren en te voor ons allemaal.
 
Een warme lichtgroet,
 
Richard.
Free-
http://www.Free-Spirit-All-One.hyve.nl
Spirit: Consciousness & Oneness hyve.Voeg toe aan: