Zoeken
 


Alarm… U wordt vergiftigd!

Laatste wijziging: maandag 15 december 2008 om 14:16, 3479 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 december 2008

kaft-klein.jpg Het platform Herstel Rechtsorde presenteert op 18 December het nieuwste boek van Ine Veen: “Alarm… U wordt vergiftigd!”. De subtitel “Zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog?” lijkt in eerste instantie wat overdreven apocalyptisch maar na het lezen van enkele hoofdstukken zult u al snel begrijpen dat het misschien een understatement is.

Ine Veen pakt gigantisch uit in haar nieuwste uitgave en laat geen spaan heel van uw wereldbeeld. Dacht u dat het in Nederland zo goed geregeld is met de milieu-wetgeving, het recht van de kleine man en de bescherming van uw gezondheid? Denk nog maar een keer want mevrouw Veen beschrijft in dit zeer goed onderbouwde boek alle aspecten van gifstoffen die juist door overheidsbemoeienis in uw eten, tuin, lucht en lichaam zijn gekomen en die u en uw kinderen langzaam aan vergiftigd. Tevens komt uitvoerig aan bod de dichtgetimmerde rechtspositie van mensen die zich sterk maken om deze problematiek aan de kaak te stellen. Denk hierbij aan Ad van Rooij en zijn titanenstrijd tegen collusie en “poisoning for profit” door onze eigen overheid, maar ook de zaak van de familie Heijmen tegen de EBS-Online komt aan bod.

We worden zoet gehouden met mooie verhalen over het milieu en wetgeving die op het eerste gezicht goed lijkt, maar de waarheid is grimmig, zeer grimmig. Door (opzettelijke) gaten en tekortkomingen in de wet zijn de laatste decennia vele miljoenen kilo’s van de zwaarste gifstoffen diffuus in ons milieu verspreidt. Het zit in de lucht, in de bodem, in het water en het voedsel en er zal heel snel iets moeten gebeuren voordat het te laat is. Kanker is nu al doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tussen 3 en 12 jaar en volgens de wereld gezondheids organisatie zal kanker over een paar jaar doodsoorzaak nummer 1 zijn voor iedereen, punt. Waar houdt het op?

Iedereen is uitgenodigd om op 18 December naar de presentatie van het boek te komen in zalencentrum “Het Leeuwke”, Sonseweg 3 te Nijnsel. de presentatie wordt verzorgd door Wieteke van Dort en er zijn verschillende sprekers zoals professor van Putten, criminoloog Bovenkerk en en ingenieur Nevels van Edelchemie.

Klik hier voor de uitnodiging (pdf-alert).

Het boek kunt u bestellen bij uitgeverij Aspekt of direct bij Ine Veen.Bron: Groepzuid.nl

Voeg toe aan: