Zoeken
 


Op Zoek naar de Waarheid achter 2012 - Interview met Bob Dean: De komst van Nibiru

Laatste wijziging: maandag 15 december 2008 om 12:57, 2945 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 15 december 2008

Het onderstaande is een samenvatting van de transcriptie van het interview wat Project Camelot in september gehouden heeft met Bob Dean met als onderwerp de komst van Nibiru. Het onderstaande is niet letterlijk vertaald, het is een compilatie van de belangrijkste stukken.

Bob Dean is inmiddels bijna 80 jaar oud en maakt deel uit van het zogenaamde "Old Boys Network", een groep van militairen van alle rangen, die vriendschappelijk informatie met elkaar uitwisselen. Zelfs een paar kosmonauten maken deel uit van die groep. De meesten van hen hebben te maken gehad met zeer geheim materiaal en hebben gevoelige posities bekleed. Verschillende mensen uit die groep brengen nu deze informatie naar buiten, omdat zij vinden dat het belangrijk is dat de wereld dat weet en zij hun eigen leven minder belangrijk vinden. Velen zijn ook al oud zoals Bob en zien het als hun laatste taak de wereld voor te lichten.

Bob vertelt over de National Reconnaissance Office dat een satelliet systeem heeft, Keyhole (sleutelgat) waarmee ze vijf jaar geleden iets ontdekten op de berg Ararat, een gigantische boot, de Ark van Noah. Zij stuurden er direct een team naar toe wat de boot onderzocht en verschillende objecten vond en meenam. De boot bleek gebouwd te zijn met hout, maar op een manier die tot heden onbekend is. Het hele project is topgeheim gebleven. Bob hoorde dat die boot daar waarschijnlijk ergens tussen 12.000 BC en 10.500 BC geland is. Wat merkwaardig is, zijn de objecten die gevonden zijn, en waarom de hele operatie nog steeds topgeheim is. (Dit is al jaren bekend - René)

Een ander geheim is Lake Vostok in Antarctica. Dat is een meer van 100 mijl lang onder het ijs van Antarctica en de temperatuur van dat meer is ongeveer 18 graden celcius, heel prettig om in te zwemmen. Aan één eind van het meer is een geweldige concentratie metaal ontdekt, een cirkelvormige metalen object diep onder het ijs. (Een vliegende schotel of ruimteschip? - René)

De chinezen zijn inmiddels al heel druk met ruimtevaart. Zij hebben een satelliet gelanceerd die rondjes om de maan draait en aan alle kanten foto's maakt. Hopelijk gaan de Chinezen wat van die foto's publiceren, aangezien in Amerika niet veel naar buiten gekomen is sinds het leger beslag heeft gelegd op bijna alle foto's van de NASA in het Clementine Project. Dat hebben ze gedaan omdat er op de Maan gigantische bouwwerken zijn, complexen en die zijn niet van ons. Die zijn van de Annunaki.

Er zijn contacten met meerdere groepen buitenaardsen, de Annunaki zijn er één van. Bob heeft zelf buitenaardsen ontmoet. Die zagen er behoorlijk menselijk uit, en gekleed in spijkerbroek en t-shirt herken je ze bijna niet tussen ons. Bob weet tenminste van vier groepen buitenaardsen, allemaal mensachtig. Een groep is geheel menselijk. En niet alle Annunaki zijn 9 voet lang, zij zijn behoorlijk mensachtig en wij zijn met hen genetisch verbonden. De Annunaki hebben inderdaad lang geleden een aardse soort opgepakt en genetisch veranderd en mensen gemaakt. Dat was 200.000 jaar geleden volgens Zecharia Sitchin. Een laatste belangrijke verbetering hebben ze 60.000 jaar geleden gemaakt. Zo ontwikkelen ze onze mensheid steeds verder.

Andere rassen zijn bijvoorbeeld de Nordics. Die zijn heel bleek, lang en breed. Sommigen mensen noemen ze de Grote Witten. Dan heb je de kleine jongens. De Grijzen. De Grijzen zijn een kunstmatig ras, een soort van laboratorium product, androïde. Sommigen zeggen dat ze geen ziel hebben. Er zijn twee soorten Grijzen, er zijn ook langere types met meer ronde ogen, en die zijn ook niet echt grijs, maar bijna wit. Die zijn niet in laboratoria gemaakt, maar een eigen ras.

Ooit hebben de russen een satelliet naar Phobos gestuurd. Maar die satelliet is vernietigd door een intelligentie op Mars. Volgens Henry Deacon is er een Annunaki basis op Mars. Zecharia Sitchin zegt ook, dat de Annunaki nooit echt weggegaan zijn, zij hebben zich teruggetrokken van de Aarde en verblijven nu op basissen onder de oppervlakte van de Aarde, en op de Maan en op Mars.

De Annunaki zitten overal achter, zij hebben ons duizenden jaren geleden genetisch ontworpen. Je hebt Enki en Enlil, twee oorlogvoerende broers. Zij hebben ons ontworpen als slavenras om voor hen te werken. Het zijn eigenlijk twee partijen. Een van de twee wil ons blijven gebruiken net als altijd, en de andere partij wil ons de mogelijkheid geven onze eigen toekomst te bepalen.

De planeet Aarde is het allerbelangrijkste voor alle partijen. Zij zullen ook nooit toestaan dat de Aarde gevaar loopt. De Aarde is een uniek reservoir van DNA en krioelt van leven, is uniek in het heelal door de veelheid van levensvormen. Een ware kraamkamer.

Bob vertelt dat er niet zoiets bestaat als een "Eerste Wet", een verbod op het inmengen van buiten. Als dat al zou bestaan, hebben al de buitenaardse partijen die zich met de Aarde bemoeien dat gebod al duizenden malen geschonden. Er zijn geruchten dat de Goden zelf zich al vele malen in oorlogen op de Aarde hebben gemengd, voor hen is het gewoon een spel. Je kunt er meer over lezen in bijvoorbeeld de Veda's, en in de Bhagavad Gita en in vele andere geschriften. Richard Thompson heeft er een boek over geschreven, "Alien Identities".

Nibiru

Planeet X is werkelijkheid. Al bijna honderd jaar maken astronomen zich zorgen over wat zij een "indringer" noemen die af en toe langskomt. En zij kunnen allerlei effecten op de planeten meten. In 1982 stuurde het Jet Propulsion Laboratorium een satelliet de ruimte in om te kijken of die indringer er aan kwam. En de conclusie was: JA.

Vervolgens stuurden ze in 1983 een infrarood camera de ruimte in, IRAS die continu foto's maakt rond het vlak van de ecliptica. En toen dat bevestiging opleverde is het direct tot topgeheim verklaard. Volgens de Soemeriërs en Sitchin is hij in 1600BC langs geweest en heeft hij een omlooptijd van 3600 jaar. Dat betekent dat hij NU weer zou moeten komen.

Het langskomen is niet altijd een ramp, het hangt ervan af of de Aarde en Nibiru aan dezelfde kant van de zon zijn op dat moment. De laatste keer dat Nibiru langs kwam veroorzaakte dat de uitbarsting van Santorini, een vulkaan in de Middellandse Zee, en maakt dat een einde aan de Minoische beschaving. Die uitbarsting was tegelijkertijd met de rampen in Egypte in de tijd van Mozes.

Ondanks dat Nibiru op zijn omloop zover van de Zon verwijderd is, is het toch geen koude planeet en heeft het net als de aarde een warme kern. Bob vermoedt dat Nibiru een zogenaamde Dyson bol om hun planeet gemaakt hebben om de atmosfeer te beschermen. Dat is een soort van kunstmatige bol van goudstof die de atmosfeer beschermt tegen meteorieten enzovoorts.

De Annunaki, die Nibiru bewonen komen ook altijd al op Mars als Nibiru door ons zonnestelsel komt, al zijn ze niet de originele bewoners van Mars. Waarschijnlijk zijn groepen van die originele bewoners ook hier op Aarde terecht gekomen en leven die tussen ons. Dat ras lijkt het meest op de Amerikaanse indianen.

Zecharia Sitchin zegt in zijn laatste boek, "End of Days" dat hij schat dat Nibiru pas in 2060 langs gaat komen. Volgens Bob zijn hele afdelingen van het ministerie van Defense aan het werk om dit te onderzoeken. Zij hebben mensen die in de toekomst kunnen kijken, "Remote Viewers" en die zeggen, "Ja, wij zullen aan dezelfde kant van de zon zijn". Ook de buitenaardsen zeggen dat. Dat betekent problemen!

Maar hoe dan ook, de aarde zal niet vergaan, en de mensheid ook niet. Maar het wordt even heel moeilijk. En hoe zit het met 2012? Allereerst, ze hebben ontdekt dat Jesus eigenlijk 7 BC geboren is, dus is het nu eigenlijk al 2015. En aangezien steeds gepraat wordt over 2020 als vermoedelijke datum dat Nibiru komt, is dat al over 5 jaar, en is dat 2013. Volgens Bob is nog niet alles helemaal uitgerekend. Ook zal de passage niet in één moment zijn, maar van tevoren al merkbaar worden. Volgend jaar 2009 zal er al van alles merkbaar worden. Ook zal Nibiru dan met het blote ook zichtbaar worden.

Naast dit zijn we ook aan het eind van een 26.000 jarige cyclus, een "Groot Jaar" gekomen. We krijgen een moeilijke tijd, maar gaan tegelijkertijd door een transformatie, een "transcendente transformatie". En als we daaruit tevoorschijn komen, zijn we een ander soort geworden, zijn we niet meer hetzelfde als nu. En dat is goed. Maar het is een pijnlijk proces.

Daarnaast praat Bob nog over de Illuminati. Hij zegt die bestaan zeker, en trekken al heel lang aan de touwtjes. Maar de echte macht hebben ze niet, uiteindelijk zijn het de Annunaki die de echte macht hebben. En we gaan zeker naar een wereldregering toe, een "Nieuwe Wereld Orde", maar ook dat zal niet gemakkelijk gaan, er zal nog veel bloed vloeien.

De economische crisis is geheel kunstmatig opgewekt. Ook alle oorlogen zijn kunstmatig. Volgens Bob zullen we spoedig een noodtoestand afgekondigd zien in de VS. Of dat voor october al komt denkt hij niet, wellicht in 2009.Bron: goto2012

Voeg toe aan: