Zoeken
 


EQ is EGO kennis

Laatste wijziging: vrijdag 15 januari 2010 om 13:27, 1926 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 15 januari 2010

Buiten onze zichtbare Wereld bestaat ook een andere onzichtbare Bovenwereld, de Mens en de Aarde zijn een deel ervan. De Mens heeft een IQ Aardse kennis, een SQ spirituele/geestelijke kennis en ook een EQ Zielenhartgevoelens kennis. Er is nu een Evolutie bezig die de Mens geestelijk ‘wakker’ maakt. Een negatieve EGO komt door ONGELOOF dan kun je niets VERTROUWEN en veroorzaakt een weerstand in je. De Mens heeft werkelijk zijn GELOOF in zichzelf nodig om alles in zich te activeren, anders werkt er niets. Ongeloof is een VLOEK = ONHEIL en verstoord je EQ Zielenhartgevoelens en dan heb je een probleem. Ongeloof is ontstaan als je niet in jezelf gelooft, dan heb je ook geen vertrouwen, dan wordt er niets in je geactiveerd, want je zit in een negatieve spiraal. GELOVEN zorgt voor VOORSPOED en weet je hebt ook een eigen vrije WIL en doe er ook wat mee. Iedereen heeft ook 10 lichtzintuigen ’gereedschap’, niet de 5 beperkte aardse zintuigen. Iedereen heeft ook 10 chakras, niet de 7 beperkte chakras. Iedereen heeft ook een eigen Hoge Zelf intelligentie met SQ Spirituele Geestelijke oerwaarheid erin, de Mens denkt nog te klein en dit komt door onwetendheid. GELOOF ook in je eigen oerwaarheid, vraag aan je eigen Hoge Zelf intelligentie wil je mij helpen dan krijg je die hulp ook. Je eigen HOGE ZELF is een vastdeel van je en IS ook je eigen Tweelingziel en ook je Beschermengel en je Gids en hoort alles van je. Je eigen Hoge Zelf is een hoog bewustzijn en is je eigen wijze Meester/Leraar, vraag help mij met mijn geestelijke ontwikkeling, dan ben je ook instaat om eerlijke antwoorden uit jezelf te halen. Weet je eigen Hoge Zelf heeft contact met je 10delig DNA systeem en alles is beschermd gebleven met de Heilige waarheid Geometrie. Vraag aan je Hoge Zelf is dit ook DE waarheid.

De Mens heeft aanleg om alles te gaan begrijpen wat in zijn eigen vermogen ligt. Je komt intuïtief + instinctief DE oerwaarheid te weten/voelen via je Hoge Zelf. Gevoelens hebben te maken met jezelf = je EGO = je IK = je inner kind en dit ben jezelf. Je eigen geweten ’rechter’ zit in je eigen zielenhart dan weet/voel je ook wat DE oerwaarheid is of niet. Als je geweten zuiver is VERLICHT je eigen Geest je eigen zielenhart en zijn je EGO en je EQ Zielenhartgevoelens in balans. Platonische liefde geeft geestelijke voldoening, oprechte gevoelens uit je hart. Seks is Aards en is bedoeld voor voortplanting. Je EQ Zielenhartgevoelens komen in balans als je ook eerlijk bent tegen je zelf. Je kunt alleen iets aan een ander geven als datgene in jezelf is geactiveerd. Geloof en vertrouw in jezelf, heb zelfrespect, ben zelfbewust, heb eigenwaarde, ben flexibel, ben sociaal voelend, spreek je ware gevoelens uit, luister naar je eigen stem, luister naar je intuïtief weten, luister naar je instinct gevoelens, deze komen van je eigen Hoge Zelf af. EQ bewust zijn is als je ook LEEFT met DE waarheid en dit is de enige manier.

Iedereen heeft ‘n eigen GEEST, zit in je eigen zielenhart, IS je bestaansrecht, je eigen Geest is een deel van De Levende GEEST van DE Schepper De Almacht. Wordt een gelover van je eigen Geest + Hoge Zelf + Zielenhart, dan activeer je alle Bewustzijns. Je eigen Hoge Zelf kan een oneindig weten uit je eigen 10delig DNA systeem halen waar de oerwaarheid van het oerweten inzit. Het geeft niet welke naam je aan je eigen Hoge Zelf geeft want die hoort ook alles van je. TOEVAL bestaat echt en komt van je eigen Hoge Zelf af die je datgene bezorgt dat je ook nodig hebt. De Mens hoeft geen boetekleed aan te trekken, want negativiteiten zijn ons overkomen en laat die LOS. Zoek niet buiten je zelf voor je tweelingziel dit is je eigen Hoge Zelf dan komt er EENHEID in je eigen Zielenhart en je EGO hersteld en je EQ gevoelens zijn dan ook beschermd. Wat je nodig hebt zit IN je eigen 10delig Zielenhartbewustzijn, je bent zelfstandig. Je Hoge Zelf herkent je eigen spirituele zielsverwanten en ook je zielenmaatje.

Is je eigen GEEST gezond dan is je Aards lichaam ook gezond. Je eigen GEEST geeft je levenskrachten en heelt je zieke cellen als je beter voor jezelf zorgt. GELOOF in je eigen SQ kennis = je Gods-Bewustzijn = je innerlijke RIJKDOM. GELOOF in je eigen beschermer = je inner ziekenhuis = je Christus-Bewustzijn. De Mens is al een spiritueel LICHT wezen en dit was je vergeten, je ’denkt’ te klein. Accepteer alles in je 10delig Zielenbewustzijn, dan is alles beschermd met de Heilige waarheid Geometrie. Daarom kunnen onbewuste leugens niet je eigen DNA veranderen, want je eigen DNA systeem is waarheidbestendig. Ongeloof en onwaarheden zitten in je onder-bewustzijn, en dit blokkeert je eigen 9de chakra. Zuiver je onderbewustzijn en transformeer alle leugens naar DE waarheid. Vraag altijd aan je eigen Hoge Zelf of iets DE waarheid is, zo activeer je eigen Waarheid-Bewustzijn en dan krijg je ook DE oerwaarheid uit je eigen inner zelf.

De gehele Schepping ook de Mens en de Aarde zijn beschermd door AL ER IS van het Universum met de Heilige ’oerwaarheid’ Geometrie. Nu worden wij met ons allen ’geestelijk’ wakergemaakt. GELOOF in jezelf is hoop en geeft LEVEN. Weet de Aarde en de Mens horen bij elkaar, de Aarde gaat ook terug naar ons beloofde Aards paradijs. De Schepper en Schepping zorgen ervoor dat de Mens en de Aarde weer een natuurlijke EENHEID worden. Dit kan de Mens niet tegen houden dit is een natuurlijke evolutie. De Mens wordt geestelijk bewuster, want de overheersende IJSTIJD stopt deze Re-evolutie is begrepen. De Aardbodem warmt zichzelf op, want de Aarde heeft een natuurlijk levendig organisme in zich en hersteld zich zelf ook. De warmtestijging van de Aarde is nodig, zodat de Aardse IJS massa’s kunnen smelten om zich te kunnen verplaatsen. De Aarde heeft ondergrondse warmtebronnen ook in IJSLAND dan smelt het IJS vlugger. Dit is ook de bedoeling en dan komt de Aarde in evenwicht en het klimaat ook.Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: