Zoeken
 


22-01-2010 Marc Smulders - De doorbraak van het licht in 2012

Laatste wijziging: zondag 24 januari 2010 om 13:16, 3523 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 24 januari 2010

 

Op 22 januari 2010 geeft Marc Smulders, auteur van De revolutie in 2012 vanuit Pleiadisch perspectief, een lezing over het gouden tijdperk dat in het jaar 2012 van start gaat. Daarin maken strijd en dualiteit plaats voor liefde en harmonie, waarin de Pleiaden een belangrijke rol spelen. Wanneer we echter de realiteit van vandaag de dag bekijken vinden we daarvan nog bitter weinig terug. In deze lezing wordt ingegaan op de prangende vraag hoe dit met elkaar valt te rijmen in samenhang met de diepere betekenis van de ware einddatum van de zogenaamde Lange Telling van de Maya-kalenders in het jaar 2012. In deze lezing wordt nauw ingegaan op de terugkeer van de mensheid naar zijn oorsprong en zijn oorspronkelijkheid en wordt ook nauw ingegaan op de actualiteit, waarbij met name enkele graancirkelformaties die in 2008 en 2009 zijn ontstaan nader worden toegelicht.

De lezing smeedt niet alleen de kennis van alle Maya-onderzoekers tot een eenheid, het maakt ook duidelijk wat de doorbraak van licht in het jaar 2012 inhoudt .

Wat mag u verwachten:

-     Een indrukwekkend verhaal over de bestemming van de mensheid in het jaar 2012

-     U krijgt inzicht in belangrijke feiten in het kalendersysteem van de Maya's die nog altijd over het hoofd worden gezien door de "reguliere" Maya-onderzoekers.

-     Inzicht in het herstel van de harmonie op planeet aarde en voor de mensheid, waarbij ook aandacht wordt besteed aan de beperkingen van de evolutietheorie.

Wij zien er naar uit u op 22 januari te verwelkomen en hopen van harte dat deze lezing uw inzicht verschaft in het hoe en waarom van de momentane turbulente tijd.

Uiteraard is er na afloop van de lezing gelegenheid tot aanschaf van een gesigneerd exemplaar van het boek.

Marc Smulders is een geïnspireerd auteur die de afgelopen jaren als levenstaak heeft om de eilanden die er in de wereld van Maya-onderzoekers bestaat vanuit een helicopter-view met elkaar te verbinden en tot een eenheid te smeden. Ook is aloude kennis die verloren is gegaan weer voor het voetlicht gebracht en is kennis die in nauwe samenhang staat met de harmonie van het nieuwe tijdperk aan de oppervlakte gebracht. Hij werkt ook vanuit het besef dat goed en kwaad slechts een illusie zijn. Zie verder www.33mm.eu/ .

 

datum       : 22 januari 2010

waar          : Het Bakkershuis Molenstraat 73 Haaksbergen

tijden        : zaal open vanaf 19.30 aanvang 20.00

entree       : € 10,- inclusief consumptie

opgave      : 053-5728526  of e-mail: hetveld.1@kpnmail.nl

hetveld.com bewustwording voor geestelijk en lichamelijk wel-Zijn

 Voeg toe aan: