Zoeken
 


NOS plaatst video van Alex Jones interview over vlucht 253 op website

Laatste wijziging: donderdag 7 januari 2010 om 19:41, 2611 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 7 januari 2010

De NOS heeft een aantal dagen terug een artikel op hun website gepubliceerd getiteld: 'Mogelijk tweede explosief aan boord vlucht Detroit'. In dit artikel wordt er gesproken over de verklaring van vlucht 253 getuige Kurt Haskell. Mijn mond viel letterlijk open, want bij het artikel is een youtube video geplaatst van een interview van Alex Jones met Kurt Haskell.

Kurt Haskell staat inmiddels bekend voor zijn verklaring dat Abdulmutallab niet alleen was bij de boarding pass controle op luchthaven Schiphol. Volgens Haskell werd Abdulmutallab begeleid door een welgestelde Indiase vijftiger. Hij is getuige geweest van een gesprek dat de Indiase man had met de boarding pass controleur, waarin de Indiase man duidelijk zei dat Abdulmutallab geen passpoort bij zich had en dit vaker deed als vluchteling.

Haskell heeft ook verklaard dat er mogelijk nog een expolsief aan boord is geweest van vlucht 253. Volgens hem is er bij een andere Indiase passagier een verdachte tas ontdekt door politiehonden die zijn getraind op het vinden van explosieven.

Deze verklaringen en een hoop andere feiten over de aanslag op vlucht 253 lijken er op te duiden dat het officiële verhaal dat onze overheid en de FBI naar voren brengen niet klopt. Het bewijs dat de aanslag een flase flag operatie is wordt steeds sterker.

Het is dan ook een uniek verschijnsel dat onze staatsomroep over deze gebeurtenissen bericht en zelfs een video op hun website embed van een interview afgenomen door radioverslaggever en filmmaker Alex Jones.

Het OM heeft overigens inmiddels een statement gegeven inzake de verklaringen van Kurt Haskell en zegt dat: "Uit onderzoek is gebleken dat verdachte zowel zijn paspoort als boardingcard heeft getoond en alleen was toen hij het profilegesprek voerde."  en zegt dat de verklaring van de heer Haskell op dit moment niet door bewijzen wordt ondersteund. Echter worden er nog steeds geen videobeelden vrijgegeven om te bewijzen dat het OM gelijk heeft en wordt er niet ingegaan op de verklaring van Haskell over de passagier met de verdachte tas.

We zullen de ontwikkelingen rondom deze zaak op de voet blijven volgen.Bron: wacholland

Voeg toe aan: