Zoeken
 


De terroristen zijn niet wie U denkt dat ze zijn

Laatste wijziging: zaterdag 26 december 2009 om 13:55, 1749 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 26 december 2009

Door de geschiedenis heen hebben criminele elementen binnen regeringen terreuraanslagen gepleegd tegen de eigen burgerbevolking om haar tot slaaf te maken. Terrorstorm laat U zien hoe, over de afgelopen honderd jaar, Westerse leiders keer op keer eigen burgers hebben vermoord terwijl zij zich voordeden als hun redders.

In Terrorstorm zult U ontdekken dat 9/11, de aanslagen in Londen op 7/7 en nog veel meer terreur,
zelf toegebrachte verwondingen waren.


U zult getuige zijn hoe Britse speciale eenheden betrapt en opgepakt zijn voor het plegen van terreuraanslagen in Irak en U zult officiële regeringsdocumenten zien waarin plannen staan om commerciële vliegtuigen te kapen via afstandsbediening.

U zult leren dat de Reichstag brand, de Golf van Tonkin en de vanuit Amerika geleide staatsgreep in Iran uit 1953, allemaal met elkaar verbonden Valse Vlag operaties zijn.

Deze krachtige documentaire verkent het denken van de gemiddelde westerling. Het graaft diep in de systemen van controle die wetenschappelijk zijn ontworpen om hun denken te beheersen, gevangen te nemen en hun ogen gesloten te houden voor de realiteit om hen heen.


 

Overige delen vindt u hier bij "gerelateerde video's".Bron: newearthnews.eu

Voeg toe aan: