Zoeken
 


7-02-10 Presentatie & Tibetaanse klankschalen Healing

Laatste wijziging: dinsdag 9 februari 2009 om 11:25, 4402 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 9 februari 2009

Presentatie & Tibetaanse klankschalen Healing: ‘ Quantum Leap naar Eenheidsbewustzijn ‘ , 7 febr. 2010

In deze introductie presentatie/workshop maakt je kennis met

quantum- of Eenheidsbewustzijn, vanuit de nieuwste wetenschappelijk inzichten en eigen ervaring leert je meer over de werkelijke aard van je zijn. Je jarenlange identificatie met je vorm (Lichaam, denken, voelen, Materie ) maakt dat je de werkelijke vormloze ( Bewustzijn ) dimensie niet ziet, voelt en ervaart en toch echt is wie je bent. Zo stelt de Kwantummechanica dat materie voor 0,0001 % uit vaste stof bestaat en voor 99,9999 % uit ruimte. In feite is het allemaal bewustzijn met een bepaalde trilling. De energie die we hier vinden en zijn wordt levensenergie of universele energie of Bewustzijn genoemd. Deze energie maakt dat we leven en houdt ons in leven in de stof (gestold bewustzijn, bewustzijn met een lagere trilling). Deze energie gaat ook nooit verloren (wet van behoud van energie) en toch denken we dat we zullen sterven. Inderdaad een probleem op het niveau van denken! In de presentatie/ workshop ga ik daar dieper op in om zodoende stap voor stap het echte geheim van het leven te ontsluieren.

Heartmath: je leert 2 eenvoudige Heartmath technieken voor Hartcoherentie. Dit is een van de krachtigste stressreductie methoden en brengt u uiteindelijk in een staat van optimaal presteren (Peak Performance).

Neurofeedback: een introductie in deze EEG Biofeedback methode volgens de Zengar manier. Het is een ontspannen en efficiënte manier voor fitness van de hersenen. Ook deze training werkt uiteindelijk toe naar een staat van optimaler presteren. Dit gebeurt door het verminderen van de turbulenties in de verschillende hersenfrequenties (Delta, Theta, Alpha, SMR, Bèta en Gamma hersengolven)

Beide trainingsmethoden zijn zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en worden toegepast in het Onderwijs, Sport en bedrijfsleven en bij particulieren.

Voor meer info zie www.superbrein.nl

Tijd: van 13.00u tot 17.00u.
Locatie: trainingsruimte Educare, Hendrik Marsmanweg 16, Culemborg,

Investering: 45 euro, incl. koffie / thee en wat lekkers.

Inschrijving via: jzavrel@superbrein.nl

 Bron: quantumbewustzijn.nl

Voeg toe aan: