Zoeken
 


Op de rand van De Nieuwe Wereld Orde...

Laatste wijziging: woensdag 16 december 2009 om 13:18, 4511 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 16 december 2009

We staan inmiddels echt op de rand van de Nieuwe Wereld Orde. De "klimaat krisis" heeft dat allemaal mogelijk gemaakt. Alle tegenwerpingen worden van tafel geveegd, of liever gezegd komen ze niet eens op de tafel. Hoe kan het dat ondanks de pas onderschepte documenten die duidelijk het tegendeel van globale opwarming beweren, ondanks al die wetenschappers die zich openlijk tegen de IPPC hebben uitgesproken, ondanks alle pogingen die wij doen om dit nieuws naar buiten te brengen, ondanks dat alles, dat de "klimaat krisis" gewoon doorgaat?

Heel simpel... Het gaat namelijk niet om het klimaat. Het gaat om macht, om overheersing, om totale controle. Vroeger beweerden de wetenschap en de kerk dat de wereld plat was. En wie het daar niet mee eens was werd onthoofd of verbrand. Dat werd volgehouden tot er zoveel bewijzen waren dat zelfs de kerk moest toegeven dat de aarde een bol was. Toen werd was het dogma dat alle planeten om de aarde draaiden, en werd iedereen die dat tegensprak omgebracht. En nog later moest de kerk toegeven dat de aarde om de zon draaide, en niet andersom. Maar wat is het resultaat geweest van die evolutie? Niets, helemaal niets, de kerk en de illuminati hebben nog steeds de macht. En nu zijn ze bezig met de laatste stappen naar een totale overheersing, weer gebaseerd op een dogma.

Het dogma van de globale opwarming. En wij krijgen de schuld. De gewone mens moet gaan bezuinigen en gaan betalen. En ondertussen hebben we een wereldregering gekregen. Niet openlijk, maar economisch, een wereldregering die bepaald wat wij allemaal moeten betalen. En als dat een tijdje goed gaat, wordt het langzamerhand een echte regering. Kijk naar Europa. Eerst EEG, eerst alleen economisch, en nu opeens een president, en wordt er van regering gesproken. David Icke geeft altijd het voorbeeld van een kikker in heet water. Als je een kikker in heet water gooit, springt ie eruit. Als je een kikker in koud water gooit en dat water vervolgens langzaam opwarmt, dan blijft ie erin en kun je hem gaar koken.

Dat gebeurt er precies met ons nu. Stapje voor stapje naar een wereldregering. Daar heb je een probleem van wereldformaat voor nodig om iedereen mee te krijgen. Dus maak je een probleem. En geef je de mensen er de schuld van. Ok, onze CO2 uitstoot veroorzaakt globale opwarming? Dus onze industrie, ons energieverbruik produceert al die CO2? En de zee dan, en vulkanen, die samen vele malen meer CO2 veroorzaken dan alles wat wij mensen veroorzaken bij elkaar? En al die feiten die erop wijzen dat CO2 geen opwarming veroorzaakt, maar juist na opwarming verschijnt in grotere hoeveelheden. En al die feiten die aantonen dat de aarde helemaal niet opwarmt, maar juist aan het afkoelen is? En al die statistieken met historische gegevens die laten zien dat er elke 100.000 jaar een ijstijd is met daar tussendoor een korte opwarming van een jaar of 10.000. En dat de huidige tijd van opwarming al 11.000 jaar duurt en dus eigenlijk op de rand van de volgende ijstijd staat?

Ik weet zeker dat ze tegen die tijd wel weer iets anders verzinnen. Want het gaat hier helemaal niet over het klimaat. Het gaat over onderdrukking, totale controle. Ten koste van ons, ten koste van iedereen. Alleen de rijken worden er weer beter van, de Al Gores, de Obamas, de Oranjes met hun Shell en noem maar op. En dat in de arme landen nu al de gevolgen van die politiek te zien zijn, dat die landen nog armer worden dan ze al zijn daar hoor je niets van. Schande!

Wordt het geen tijd voor ons om dit te stoppen, om te zeggen nu is het genoeg? Kunnen wij er nog wat aan doen, als zelfs onze "zelfgekozen" regering ja en amen zegt in Kopenhagen? Als alle media en "onze" fijn omroepen dagelijks trouw het volk programmeren met globale opwarming en alle andere sprookjes? Wij zijn nu degenen die roepen dat de aarde bol is en niet plat. Hoelang duurt het nog voor wij op de brandstapel gegooid worden? Hmm... Voorlopig even geen globale opwarming meer. Het wordt hier weer winter. Sneeuw en ijs, schaatsen mutsen en wanten. Geniet er nog maar even lekker van, want volgens Al Gore gaan de winters verdwijnen. Maar nu nog even niet! Tot de volgende column...Bron: goto2012

Voeg toe aan: