Zoeken
 


16-12-2009 Marieke de Vrij - Geduld opbrengen

Laatste wijziging: dinsdag 22 december 2009 om 22:18, 3696 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 22 december 2009

Veelvragend is deze tijd. Het lijkt of niets éven snel kan. Versnelling is ongepast. Het lijkt of ieder moment bewustzijn vraagt en dat wanneer dit niet geschiedt zaken niet goed verlopen. Wie zich afstemt op de werkelijkheid van vandaag, vindt zichzelf te vaak in rusteloosheid terug. 

Er is dan een drang gaande om zaken te veroorzaken, zonder dat de tijd daar al helemaal geschikt voor is. Met andere woorden: men dient soms af te wachten tot de tijd beschikbaar is om zaken positief te wenden. 

Hoe dit te doen, is het thema waar deze avond over gaat. Hoe wenskracht en daadkracht afgestemd te krijgen op het juiste tijdsmoment, waardoor zaken wezenlijk 'toekomstbarend' zijn. Deze avond zal, in dialoog met elkaar, verdieping brengen. Marieke zal, afgestemd op de aanwezigen, inzicht aanbieden ten aanzien van de diepe ordening die plaats vindt, vóórdat vernieuwing kan toetreden, optimaler dan nu.

 

Locatie: Huis de Beurs

A kerkhof zz nr 4 in Groningen

Hoek Folkingestraat - Vismarkt

Café in, deur door, trap op

Woensdag 16 december om 19:30 uur

Entree: € 10,=

Info: www.oneheart.nu

Reserveren: oneheart.groningen@gmail.com  Voeg toe aan: