Zoeken
 


Bronnikov – leren werken met energie en je eigen Bio computer!

Laatste wijziging: dinsdag 1 december 2009 om 20:11, 4964 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 1 december 2009Verhaal van een jonge “Bronnikov’r”.

 

Wat is Bronnikov?

Bronnikov is een methode van oefeningen op verschillende niveaus die gebaseerd is op diverse esoterische theorieën en andere methodes zoals Reiki, Yoga, mediteren enzovoort.

 

De methode is ontwikkeld door meneer Bronnikov, een psycholoog uit Oekraïne. Hij heeft samen met zijn zoons en vrouw in Rusland  het Bronnikov centrum opgezet waar hij mensen opleid in de methode. Inmiddels zijn er al ruim 200 centrums in heel Rusland. In Nederland is het sinds een paar jaar mogelijk ook Bronnikov trainingen te volgen bij FocusTo. De methode is een simpele gestructureerde manier waarmee je leert om te gaan met energie en vooral met jouw energiehuishouding en je eigen lichaam. Het eerste niveau gaat alleen hierover en het is essentieel de oefeningen die hierbij horen met grote regelmaat te doen om doorstromen naar verdere niveaus mogelijk te maken.

 

Niveau 1

De bedoeling van de 12 niveau één oefeningen is op peil brengen van de eigen energie. Een mens haalt via de ogen overdag energie binnen. Dit wil zeggen dat zodra je je ogen dicht doet je op je eigen ‘generator’ loopt. Als deze niet genoeg power heeft wordt je moe. Ook ontrek je wanneer je bijvoorbeeld dingen probeert als remote viewing of andere ‘paranormale’ dingen, energie aan je persoonlijke generator. Vaak is daar niet genoeg energie voor en zul je die benodigde energie onttrekken aan bijvoorbeeld je organen.

 

Niveau één is er voor bedoeld om juist die persoonlijke generator een flinke oppepper te geven zodat hij op volle toeren gaat werken en in staat is je de benodigde energie ten alle tijden te verschaffen. De oefeningen zijn gelukkig ook nog eens heel simpel en eenvoudig te begrijpen en vereisen geen hoge concentratie of fysieke training. En.. juist een paar keer per dag kort oefenen is goed.

 

Niveau 2

Met de niveau twee oefeningen mag je pas beginnen wanneer je energie peil hetzelfde blijft wanneer je je ogen dicht doet als wanneer die open zijn. Dit bereik je alleen door regelmatig niveau één oefeningen te doen en te blijven doen.

 

Met niveau twee begint het echte werk: het opstarten van de z.g.  biocomputer.

Dit is je eigen innerlijke supercomputer die instaat is zoveel meer te doen als een gewone computer dat je het je eigenlijk niet allemaal voor kunt stellen.

 

Het opstarten van zo’n biocomputer is ook weer veel makkelijker dan het klinkt. Zodra je hem eenmaal draaiende hebt gekregen zullen je hersenen automatisch de makkelijkste weg van informatie vinden en opslaan, gebruiken: de biocomputer. Dus ook zonder hem actief te gebruiken heb je er baat bij. Met niveau twee worden alleen oefeningen gedaan om het visualiseren, onthouden en de baas zijn van je eigen computer te versterken. Voornamelijk dus naar binnen gerichte oefeningen.

 

Niveau 3

In niveau 3 wordt voortgeborduurd op de niveau 2 oefeningen, echter in niveau 3 wordt de biocomputer naar buiten gericht. Dat wil zeggen: je gaat leren hoe je je biocomputer kunt gebruiken om te zien. Maar niet alleen het zien van de buitenwereld. Je leert ook hoe je objecten kunt opsporen en hoe je op een eenvoudige wijze kunt zorgen voor je eigen lichaam.

 

Ik ben zelf sinds kort pas bezig met niveau drie maar de mogelijkheden zijn verbazingwekkend. Vooral wanneer je je realiseert dat er na niveau drie nog vijftien niveaus zijn die je zou kunnen leren.

 

Biocomputer

Met je biocomputer stel je jezelf in staat als het ware in te loggen op de aanwezige informatie om ons heen (als een soort Internet). Of in andere woorden: telepathisch contact te maken met andere mensen of informatie. De bronnikov methode gaat er namelijk vanuit dat informatie overal is. Je kunt het simpelweg gewoon uit de ‘lucht’ halen als je daar toe in staat bent.

 

Wanneer jouw biocomputer dus goed werkt kun je zonder veel moeite dingen leren of op creatieve ideeën/ uitvindingen komen. Of je kunt je biocomputer gebruiken om vermiste mensen of voorwerpen op te sporen of brandende (boeiende) vragen te beantwoorden.

 

Ervaringen

 

Na de eerste paar niveau één oefeningen wilde ik al meer. Ik kon direct het verschil voelen, ik voelde me energieker, fitter en zelfstandiger. Als ik een paar dagen intensief oefeningen heb gedaan ben ik minder snel moe of juist als ik moe ben en een paar oefeningen doe voel ik me gelijk weer beter. Ook de mensen in mijn omgeving viel dit verschil op.

 

Bovendien merk ik het verschil met leren. Ik lijkt minder te hoeven doen dan normaal en haal al voldoendes bij een vak als geschiedenis na een enkele keer de stof door te hebben gelezen.

 

Er valt uiteraard veel meer uit te leggen over deze fantastische methode.

Voor meer info kunt u naar de site. www.focusto.com

In de nabije toekomst zal het belang steeds duidelijker worden. Kinderen maar ook volwassenen die vertrouwd en opgeleid zullen worden in deze methode kunnen op een totaal andere manier omgaan met lesstof en informatie.

We staan aan de vooravond van een revolutie !

Geschreven door RuthVoeg toe aan: