Zoeken
 


De Bron van Liefde

Laatste wijziging: dinsdag 1 december 2009 om 16:53, 2326 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 1 december 2009

We ontmoeten de liefste man of vrouw van de wereld, raken helemaal gelukkig, en zijn vol van Liefde voor die ene persoon. Die liefde geeft ons kracht om bergen te verzetten en ons zelf te transformeren. Zoals Jack Nicholson zo mooi zegt in “As good as it gets” :

“You make me want to be a better person”

Liefde is energie, Liefde is kracht, Liefde is transformerend, Liefde is scheppend… o, hoe lieflijk is de Liefde en welk één vreugde treft ons als we de Liefde mogen ontvangen.

Maar wat is de bron van die Liefde? waar komt Zij vandaan? Is het werkelijk de Liefde van die ander die ons zo gelukkig maakt en zoveel krachten schenkt? Nee… het is niet de Liefde van iemand anders die je zoveel geeft, het is de Liefde van jouw Zelf dat door jou heen stroomt. Jouw Liefde is ontwaakt omdat het de mooiste gift is die je iemand kan schenken. Het stroomt vanuit de bron, door jou heen, naar die ander toe.. als goddelijk geschenk voor die ander.

We zijn alleen niet meer bewust van onze heelheid, en denken in afhankelijkheden, hierdoor hebben we anderen nodig om die Liefde in ons te doen ontwaken. We maken vervolgens die ander verantwoordelijk voor onze ontwaakte Liefde, denken misschien zelfs dat het die ander is die ons deze Liefde geeft, maar zijn vergeten dat het de Liefde is die altijd al in ons aanwezig is.

We hebben geen anderen nodig om die Liefde te ervaren, deze Liefde is er altijd in oneindige hoeveelheden, zoveel als je maar wilt hebben. Je hoeft er niks voor te doen, hoeft niks te bewijzen, geen hart te veroveren, je hoeft alleen maar deze Liefde aan je Zelf te vragen. Je Zelf onthoudt jou niks van wat je nodig hebt… die Liefde wordt je met Liefde geschonken, opdat jij jezelf kan transformeren en de kracht hebt om bergen te verzetten. Daarna is er zelfs nog zoveel liefdesenergie over dat je ook nog aan anderen kan geven, die nog niet goed weten hoe ze hun eigen Liefdes bron kunnen aanboren.

Zoek het antwoord niet buiten jezelf of bij anderen, de bron van Liefde is in jou en je mag daar voor altijd in gelukzaligheid vertoeven. Houd je Liefde niet vast, maar geef het door aan anderen, opdat een ieder door Liefde getransformeerd zal worden.

Echt waar je hebt niemand hiervoor nodig... als je wil kan je in een fractie van een seconde vertoeven in de warmste en krachtigste energie die ons ter beschikking staat... je hoeft alleen maar ontvankelijk te zijn.Bron: droomvrienden.nl

Voeg toe aan: