Zoeken
 


Gratis GEET plannen in het Nederlands

Laatste wijziging: dinsdag 1 december 2009 om 16:07, 4318 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 1 december 2009

Beste GEET liefhebber,

Bij deze de Nederlandse handleiding om een GEET Fuel Processor te bouwen. Deze handleiding is samengesteld door GEET international institute. Door de aanschaf van deze handleiding geef je aan interesse te hebben in de GEET technologie zoals die door Paul Pantone is uitgevonden. Voor je verder leest willen we graag je aandacht op het volgende vestigen:

Laten we het heel simpel stellen: Paul Pantone heeft enkele jaren geleden zijn Free GEET Plan voor motoren tot 20 PK op Internet vrij gegeven met de bedoeling dat er voor eigen gebruik wereldwijd mee geëxperimenteerd kan worden. Eenieder mag dus voor experimentele doeleinden een GEET reactor op een motor tot 20 PK bouwen. Daarvoor geeft Pantone toestemming.

Aangezien de originele plannen in het Engels waren samengesteld en er nogal wat vragen waren, is besloten op basis van de Free GEET Plan en andere informatie een duidelijke en goed geïnformeerde Nederlandstalige handleiding samen te stellen waarmee geïnteresseerden aan de slag kunnen.

Ondanks dat de aanwijzingen in deze handleiding zo zorgvuldig mogelijk zijn opgesteld, kunnen wij geen enkele garantie geven dat de bouwer met deze handleiding een goed werkende GEET Fuel Processor kan bouwen. Reden: wij kunnen niet op afstand zien waar een eventueel probleem zich voordoet. Vandaar dat we geen enkele garantie kunnen geven.

Wel zijn wij er net zoals de bouwer bij gebaat dat er een goed werkende GEET reactor gebouwd kan worden. Vandaar dat men ons bij eventuele problemen ons kan bereiken via de website: http://www.geet.nl.


GEET International Institute.

Attentie: aquariusageBron: http://www.geet.nl

Voeg toe aan: