Zoeken
 


Herschikken van Energie

Laatste wijziging: zondag 29 november 2009 om 15:22, 4677 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 29 november 2009

Het valt allemaal niet mee, overal heerst angst en dan weet je ook nog dat je de liefde kan laten stromen. Hele machtimperiums op aarde vallen uiteen. De basis van leven= geld wordt totaal omgegooid en dat wordt nog erger.
Macht is een basis zekerheid waar eeuwenlang op gebouwd is maar die geen nut meer heeft.
Niet alleen het financiële gedeelte valt uiteen, ook het voedselimperium gaat andere sprongen maken. Oogsten mislukken steeds meer en de prijzen worden hierdoor hoger.

Ook gaat de aarde zich verzetten en het ijs smelt heel snel door. De stralingen in de lucht maken mensen ziek. De hoeveelheid straling neemt alleen nog maar toe. Fysieke klachten die nu het meeste voorkomen zijn:hartkloppingen, druk op de borst, moe, griep,virussen en pijntjes overal in het lichaam. Het lichaam lijkt opgebrand. Emotioneel gezien is het zwaar: je staat voor (enorme) keuzes maar je hebt geen fut meer, de passie is weg en de energie in het lichaam lijkt verdwenen. Het lichaam maar ook de geest sputtert tegen. Gas geven gaat niet meer, gas terug nemen ook niet, doseren wel!

Zijn we onszelf aan het vernietigen? Misschien lijkt het nu ver van je bed maar de chaos wordt steeds zichtbaarder en de eerste scheurtjes van massaal doemdenken zijn nu echt zichtbaar! Wordt het vernietigen van de mensheid of zijN we nog steeds in evolutie? Beide, de angst heeft op aarde de overhand gekregen. De macht van geld is ongelooflijk groot. Door de media gaan wij geloven dat angst nodig is voor ons bestaan.

Het kan nog anders. Wil je anders gaan leven dan zul je individueel en collectief gezien de energie moeten herschikken. Lieve mensen is dit het leven dat wij willen? Openlijk door de media en de regering voor de gek gehouden worden? Misschien wordt het nu tijd om eens liefdesstof te laten dwarrelen.

Laten we massaal ophouden met klagen, laten we meeleven, laten we samen d.m.v. kracht & moed oude patronen loslaten. Elk lichtje telt, begin klein en bouw het uit! Respecteer je familiebanden, heb de medemens lief, doe een ander niet aan wat je zelf ook niet graag zou willen meemaken.

Het zijn de basisbegrippen. Nu heeft iedereen een mening en is het ja tegen nee. Van partijen in de regering, tot aan gezinnen toe. STOP hiermee, wees vreedzaam door te luisteren en niet gelijk die muur op te bouwen. Wees stil en luister naar het gevoel van die andere ziel! Door tegen elkaar in te gaan kom je niet nader tot elkaar!
Iedereen wil verbinden vanuit liefde alleen het tegenovergestelde gebeurt momenteel. Door te luisteren, kun je achter de woorden voelen. Er zijn op dit moment zoveel conflicten doordat bijna iedereen een kort lontje heeft!

Wat zou het fijn zijn om weer vrede en vreugde te laten stromen. Begin bij jezelf, wees tevreden met je eigen leven. Doseer je energie, herschik de energie en laat het stromen. Zoek het niet buiten jezelf maar in jezelf en als je die innerlijke glimlach hebt gevonden (al is het maar even), deel die dan met anderen. Samen delen, samen stromen en samen leven, dat moet toch niet zo moeilijk zijn! Ooit in Atlantis waren wij samen één. De herinnering draag je mee!

Kijk in de ander zijn/haar ogen en voel de ziel, verbind elkaar door oogcontact en wees stil, dat is een hartsconnectie die geen woorden nodig heeft. Herschik je energie en laat twijfel, onzekerheid en zelfs woede en onmacht plaatsmaken voor liefdesenergie, voed liefde…weet je het nog? “Wat zou liefde doen?” , dat is de weg naar vrede. Herschik je energie...

 

Annemarie.

Attentie:aquariusage.comBron: universeleschool.hyves.nl

Voeg toe aan: