Zoeken
 


Wat is paranormaal begaafd zijn

Laatste wijziging: vrijdag 27 november 2009 om 16:08, 8359 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 27 november 2009


Helderziendheid valt ook onder het paranormaal begaafde. Wanneer je helderziend kan je de toekomst zien. Het is niet zo dat een helderziende duidelijk kan zien wat er gaat gebeuren. Soms krijgen ze bijvoorbeeld visioenen die pas later op hun plek vallen. Of paranormaal begaafde mensen krijgen ergens een goed of slecht gevoel over. Wanneer iemand bijvoorbeeld zwanger is weten ze al van tevoren het geslacht van het ongeboren kindje.

Er wordt wel gezegd dat iedereen paranormaal begaafd geboren wordt. Veel jonge kinderen hebben het paranormaal begaafde in zich. Ze weten bijvoorbeeld dingen die ze eigenlijk niet kunnen weten of voelen je gevoelens aan. Sommige kinderen zouden zelfs overledenen kunnen zien. Wanneer kinderen ouder worden groeien ze erover heen en omdat ze nog jong waren valt de herinnering eraan ook weg. Veel mensen staan sceptisch tegenover het paranormaal begaafd zijn. Ze vinden zichzelf er te nuchter voor en geloven er eigenlijk pas in als ze zelf iets mee gemaakt of gezien hebben. Toch is er veel intresse voor, anders zouden bijvoorbeeld char en derek ogilvie niet zo populair zijn.

Paranormaal begaafd zijn is eigenlijk heel breed. Er zijn vele zaken die met het paranormale te maken hebben. Heel breed gezegd is paranormaal begaafd zijn dat je dingen kan zien of weten, die je eigenlijk niet zou kunnen zien of weten. Er is geen logische verklaring voor. Er zijn vele zaken die bij het paranormale horen. Hieronder de bekendste.

Contact met overledenen

Wanneer je aan paranormaal begaafd denkt, denken de meeste mensen aan contact met overledenen. Paranormaal begaafde mensen kunnen overledenen zien of krijgen boodschappen door. Wanneer iemand contact kan hebben met de overledenen wordt dit een medium genoemd. Als je niet in het paranormale geloofd, komt het heel vaag over. Tenminste je zou toch denken dat als een bekende van jou is overleden dat hij wel contact met jou zoekt. Toch zijn er veel mensen die er wel in geloven. Wanneer ze een medium bezoeken, krijgen ze boodschappen te horen die een buitenstaander eigenlijk niet kan weten. Sommige mensen halen hier troost uit.

Helderzienden

Helderziendheid valt ook onder het paranormaal begaafde. Wanneer je helderziend kan je de toekomst "zien". Het is niet zo dat een helderziende duidelijk kan zien wat er gaat gebeuren. Soms krijgen ze bijvoorbeeld visioenen die pas later op hun plek vallen. Of paranormaal begaafde mensen krijgen ergens een goed of slecht gevoel over. Wanneer iemand bijvoorbeeld zwanger is weten ze al van tevoren het geslacht van het ongeboren kindje.

Helderwetend en heldervoelend

Bij helderwetend kan een paranormaal begaafde weten wat jij op dat moment denkt. Dat is best een eng idee, dat iemand je gedachten zou kunnen lezen. Dit zie je bijvoorbeeld vaak bij tv programma's. Iemand neemt een getal in zijn hoofd en de helderziende raad dat getal. Toch is het fout gedacht dat iemand al je gedachten zou kunnen lezen. Het is vaak erg moeilijk en een helderziende moet zich goed kunnen concentreren. Het zijn vooral de heftigste gedachten die er uit schieten en die een helderwetende kan voelen.

Heldervoelend hoort ook bij het paranormale. De gevoelens worden dan overgenomen. Ben je bijvoorbeeld heel boos, dan voelt de heldervoelende jouw boosheid. Het bijzondere van een heldervoelende is dat hij je gevoelens kan voelen ook al worden ze niet geuit door je. Ook wanneer je lichamelijke pijn hebt kan de heldervoelende dat voelen. Hij voelt dan ook de pijn waar jij pijn hebt.Bron: aquariusage.com

Voeg toe aan: