Zoeken
 


Nieuwe Wereld Orde

Laatste wijziging: maandag 23 november 2009 om 13:13, 4026 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 23 november 2009

Veel zaken wijzen er op dat er achter de schermen op het moment hard gewerkt wordt aan een plan om de Wereld te verenigen onder een nieuwe wereld orde. Het doel is een wereldregering, “A New World Order” zoals George Bush Senior het noemde in zijn toespraken.

 
Als dit plan volledig gerealiseerd zou worden, dan zou dat betekenen dat alle grenzen wegvallen, alle landen zouden ophouden met bestaan en de elite van de wereld de macht zal hebben over de hele wereldbevolking. Veel mensen die de positieve aspecten van globalisme naar voren brengen zien niet in dat een wereldregering corruptie aantrekt. Een mooie beschrijving hier van is het bekende citaat van de Engelse historicus Lord Acton: “Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely”.
 
Als men deze informatie voor het eerst leest kan dit erg schokkend zijn en wil men zich er vaak niet in verdiepen omdat het absurd klinkt. Dat is begrijpelijk want het is erg moeilijk om voor te stellen dat er een alomvattend complot is dat tegen de wil van het volk werkt om absolute macht te verkrijgen. Wij hopen dat u al uw vooroordelen opzij kunt zetten bij het kijken naar de informatie die hier gepresenteerd wordt en u de gemaakte claims zelf op hun juistheid zult onderzoeken.
 

Leer meer over de Nieuwe Wereld Orde op de volgende pagina's:
Monetaire Stelsel
Obama
De Agenda

Het rechts-links paradigma:
Het valse links-rechts paradigma wordt goed beschreven aan de hand van het onderstaande filmpje. Dit voorbeeld gaat over hoe het momenteel gesteld is in de Verenigde Staten, in Nederland is het echter een stuk complexer.


Bron: wacholland

Voeg toe aan: