Zoeken
 


25-11-09 Engelen en Aartsengelen door Andrea Mayer

Laatste wijziging: vrijdag 27 november 2009 om 13:31, 4800 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 27 november 2009

Andrea Mayer vertelt tijdens deze lezing vol passie over Engelen. Om nader kennis te maken met de Engelenwereld gaat Andrea het verschil aangeven tussen Beschermengelen, de Aartsengelen, Gidsen en de zielenwereld van onze overleden geliefden. Hoe kun je ze herkennen, wat is hun rol, en wat kunnen ze voor je doen? Èn welke verschillende manieren en vormen gebruiken Engelen om hun boodschappen te brengen. Immers, engelen praten altijd met je, maar soms kan het gebeuren dat wij de boodschappen niet opmerken die binnenkomen. Andrea kent 15 Aartsengelen. Aartsengelen zijn niet aan mensen gebonden en ook niet gehinderd door tijd en ruimte. Vergeleken met Beschermengelen, die alleen bij iemand zijn om hem/haar te helpen en die verder geen andere taken hebben, hebben de Aartsengelen een globale en specifieke taak.

Voor Andrea begon het in 2005 na talrijke spirituele ervaringen met een Engelen workshop. Tijdens de workshop kreeg Andrea opeens moeiteloos toegang tot de Engelenwereld. Na jaren studeren en oefenen heeft ze inmiddels veel ervaring opgedaan. Andrea heeft op Hawaii haar Angel Therapy Practitioner® certificaat gehaald bij Doreen Virtue. Ze heeft haar praktijkervaring opgedaan bij Annelies Hoornik ook een gecertificeerd atp®-er. Andrea Mayer, die in Hongarije is geboren en sinds 1994 in Nederland woont, is een bevlogen mens. Zij ziet het als haar levenstaak om met haar kennis en kunde zoveel mogelijk mensen te coachen, zodat ze kunnen leven zoals bedoeld is: vrij, onafhankelijk, en goed toegerust om de uitdagingen van het dagelijks leven moeiteloos aan te kunnen.

De lezing is op 25 november en wordt verzorgd door Andrea Mayer.
Thema: "Engelen en Aartsengelen".
Locatie: De Nije Warf, Voorweg 31a te Wouterswoude.
Aanvang lezingen: 19:30
Entree 8,00 euro
Info en reserveringen bij: Froukje van der Zwaag
Email; stwijzer@stichting-wijzer.nl
Tel: 0519-297641

Voor verdere info kun je op onze site terecht: www.stichting-wijzer.nl


 Bron: stichting-wijzer.nl

Voeg toe aan: