Zoeken
 


Gezondheidsschade GSM, UMTS, DECT, Wifi, Straling, Zendmasten, Electrosmog

Laatste wijziging: donderdag 11 december 2008 om 15:48, 3505 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 11 december 2008

De labtop op schoot, mobiel in de broekzak, pizza in de magnetron. Het hoort helemaal bij deze tijd. Wie hangt z'n computer nog aan allerlei snoeren als het draadloos kan. Niemand toch? Nou, na het lezen van het boek de "Onzichtbare risico's in het Draadloze Tijdperk" ga je zeker twijfelen. Kun je misschien toch kanker krijgen van een UMTS-mast, de labtop of die draadloze dect-telefoon?

Volgens de Gelderse schrijvers Karel en Caroline van Huffelen zijn er voldoende aanwijzingen dat straling van al die apparaten gevaar opleveren voor de gezondheid. Steeds meer mensen zijn ziek van straling. Of  toch niet? Want wetenschappelijk is nog altijd niet vastgesteld dat er een directe relatie is tussen straling en ziek worden. Wie heeft er gelijk? Is straling het asbest van de 21ste eeuw? Of is er niets aan de hand en kunnen we zoveel mobiel bellen als we willen. Alles uit de Kast trok aan wat stekkers en ging draadloos.

 

 Bron: Maxinews.nl

Voeg toe aan: