Zoeken
 


Nieuw Bewust Nederland - Nieuwsbrief

Laatste wijziging: vrijdag 13 november 2009 om 16:59, 3288 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 13 november 2009

 

Beste leden,

Het is zover, vanaf vandaag is Nieuw Bewust Nederland als communicatienetwerk online! Het is een belangrijke stap vooruit waarmee we een Nieuw Bewust Nederland in de praktijk gaan brengen, een stap die mogelijk is gemaakt door en voor onze leden. Het is een try-out voor de definitieve website waarmee we jullie tevens willen vragen om feedback te geven zodat we die site kunnen optimaliseren. In de definitieve versie zullen we ook de Kies Wijzer werkend hebben.

We nodigen je van harte uit om je in te schrijven en je kennis, wijsheid, talenten en ervaring met anderen te delen. Het is een plaats waar je elkaar tegenkomt.

De eerste stap bestaat uit het aanmaken van jouw persoonlijke profiel, dat slechts enkele minuten van je vraagt. Daarna kun je gebruik maken van alle functionaliteiten. Je kunt dan meedenken, meepraten, jouw mening en stem laten horen. Ook kun je video’s, foto’s en alles wat jij met de andere leden wilt delen plaatsen.

http://nieuwbewustnederland.ning.com


Op het netwerk tref je een overzicht van verschillende thema’s aan waaraan je kunt deelnemen. Je kunt je met één klik aanmelden voor de verschillende groepen. Per groep is er een moderator die je verder kan helpen met vragen.

We richten ons op een positief en ethisch Nieuw Bewust Nederland. We kunnen dit streven samen bewaken en wij vragen hierin dan ook jouw bijdrage om aandachtig te zijn met betrekking tot geplaatste artikelen. Nieuw Bewust Nederland gaat in alle aspecten tegen de maatschappelijke verwachtingen in. Het is echter ook een groot aandachtspunt om deze visie in de huidige maatschappij vorm te kunnen geven. Samen kunnen we dit bereiken. We groeien en leren hierin van en door elkaar.

De laatste ontwikkelingen van Nieuw Bewust Nederland

Wij zijn sinds de lancering van Nieuw Bewust Nederland zeer positief verrast over de vele reacties uit het land. Het is een signaal dat we op de goede weg zijn en veel mensen onze gezamenlijke visie dragen. Het belooft veel voor de toekomst. We groeien hierdoor erg hard en we hebben ook al enkele groeistuipen gekend. Er hebben zich problemen voorgedaan m.b.t. het overzetten van de mailconstructie. Mede hierdoor zijn we de laatste weken niet altijd in staat geweest om te reageren op de reacties die wij kregen of om de netwerk – bijeenkomsten te organiseren. We vragen hiervoor jouw begrip. Vele samenwerkingsverbanden zijn ontstaan. Inmiddels zijn er ook leden deel gaan nemen in de organisatie en waar we heel erg blij mee zijn, vele handen maken licht werk. Hiermee kunnen we nog meer mensen bereiken en op de juiste manier faciliteren en aandacht geven.

Niet alleen praten maar ook doen

We zijn een vraaggericht, allesomvattend en ethisch netwerkorgaan voor maatschappelijke vernieuwing. We voegen de daad bij het woord.

 

In de afgelopen weken hebben we concrete stappen gezet in de ontwikkeling van vrije energie voor iedereen. De eerste stap bestaat uit de lancering van de waterbrandstofcel welke bij inbouw in auto’s en vrachtauto’s een brandstofbesparing oplevert en de uitstoot van fijn stof terugdringt. Het wordt concreet en de brandstofcel zal binnen enkele maanden leverbaar zijn. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

Jong Bewust Nederland

Jong Bewust Nederland is ontstaan, dit zal in alle aspecten verweven zijn in NBN. Echter is onder jongeren een andere behoefte en benadering kenbaar gemaakt, zij krijgen dan ook de ruimte om het zelf vorm te geven. Ook hierover zal er spoedig een uitgebreide nieuwsbrief komen.

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Wij zien er naar uit jou te ontmoeten op de site.


Met vriendelijke groet,

Team Nieuw Bewust Nederland

 Bron: nieuwbewustnederland

Voeg toe aan: