Zoeken
 


Plan voor chippen bevolking via griepprik in 1989 al bekend

Laatste wijziging: woensdag 4 november 2009 om 21:27, 7347 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 4 november 2009

Onder de kop ‘Big Brother komt eraan’ plaatste de Britse krant ‘The Sun’ op 1 augustus 1989 een artikel waarin geheime overheidsplannen werden onthuld om de bevolking onder het mom van een ‘varkensgriep pandemie’ via vaccins te injecteren met een micro- of nanochip. Doel: het verkrijgen van totale controle. 20 jaar later lijkt dit scenario exact uit te komen – zelfs de soort griep is dezelfde als in het artikel!

In het artikel wordt letterlijk gesproken over ‘varkensgriep vaccinaties’, waarin een nanochip verborgen zal zijn. ‘De artsen zullen zelf totaal onwetend zijn wat zij bij de mensen injecteren,’ aldus het artikel. ‘Er zou ook gezegd kunnen worden dat het om een noodzakelijk genetisch implantaat gaat dat helpt de ziekte te bestrijden.’

De huidige gebeurtenissen rondom de Mexicaanse (varkens-)griep lijken als twee druppels water op het scenario in het 20 jaar oude artikel. Het feit dat het om ‘geheime overheidsplannen’ zou gaan werd destijds door slechts weinigen serieus genomen, mede vanwege het feit dat The Sun gerekend wordt tot de boulevardpers.

Begin vorige week was er enige ophef over het feit dat de injectiespuiten met daarin het vaccin tegen de Mexicaanse griep volgens diverse (huis-)artsen ‘bot’ zouden zijn. Haastig werd via de media gezegd dat het onzin was, of werd er een vage verklaring gegeven dat het om een terugwijkend beschermlaagje om de naald zou gaan. De ‘botte’ naalden waren echter onmiddellijk voer voor de toch al bestaande speculaties en aanwijzingen, dat de vaccins mogelijk nanochips bevatten.

bron: theflucase.com
thesun.co.ukBron: hoaxwereld.nl

Voeg toe aan: