Zoeken
 


Intieme details nodig voor uitkering

Laatste wijziging: woensdag 4 november 2009 om 15:01, 3899 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 4 november 2009

Mensen met een uitkering hebben het al niet makkelijk, maar gemeenten kunnen kennelijk wel erg ver gaan bij deze groep. Het blijkt nu zelfs de normaalste zaak van de wereld dat je intieme details moet verstrekken om je volledige uitkering te behouden.

Een man uit Leiden kreeg de vraag of hij nog kwalen aan zijn geslachtsdeel had gehad. Aangezien zijn uitkering niet op medische grond wordt verkregen is dit op z’n minst een opmerkelijke vraag.

Nog opmerkelijker was de consequentie toen de man niet wilde antwoorden. Hij werd direct gekort op zijn uitkering. Ook het college van B & W heeft zijn klacht verworpen en verwijt de man dat hij zich niet coöperatief opstelt.

Voor scytale.nl is dit een opmerkelijke zaak en we zijn benieuwd welke regelgeving er eigenlijk bestaat op dit gebied. We volgen de zaak op de voet. Wilt u het volledige verhaal lezen, met nog meer opmerkelijke details ga dan naar: De StentorBron: scytale.nl

Voeg toe aan: