Zoeken
 


Maankind

Laatste wijziging: maandag 2 november 2009 om 17:45, 17679 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 2 november 2009

Door Marcel Brouwer.

 

In Engeland wordt je een Moonchild genoemd, als je geboren bent onder het dierenriemteken Kreeft. Waarom? Omdat de latijnse naam voor de Kreeft Cancer in het Engels een ziekte voorstelt. De Kreeft is het enige zonneteken dat door de Maan geregeerd wordt en daarom worden degenen die onder dit teken geboren zijn Maankinderen genoemd. Vanwege de invloed van de maan op de intuitieve vermogens van de mens worden aan Maankinderen magische eigenschappen toegekend. Wellke vermogens zijn dit dan? Onder intuitieve vermogens worden de volgende begaafdheden bedoelt:

helderzien, helderhoren, heldervoelen, helderruiken, helderproeven, helderweten.

Deze vormen van intuitieve vermogens kunnen ook nog eens in intensiteit varieren. Dit heeft te maken met de mate van gevoeligheid van de persoon. Een hooggevoelig persoon (HSP) kan daarom een veel sterkere begaafdheid hebben. Het kan vanwege de sterke intensiteit lijken op een hogere vorm van paranormale begaafdheid en is haast niet te onderscheiden van de gewone paranormale begaafdheid. De hogere begaafdheid komt eigenlijk uit het hart en is in tegenstelling tot het paranormale niet aan te sturen. Een ander verschil is dat de hoger begaafde alleen datgene doorkrijgt wat echt nodig of noodzakelijk is.

Vrijwel iedereen die met hart en ziel leeft, kan een hogere begaafdheid hebben. Dergelijke mensen worden Profeten en Zieners genoemd en kunnen zelfs hervormers zijn, en daarom ook goede leiders zijn, maar het zijn vaak mensen die omschreven worden als de beste stuurlui die aan wal staan. Daarom worden ze vaak genoeg gidsen genoemd.

Door de tijd heen heeft de naam Maankind (Moonchild) een andere betekenis gekregen en denkt men dat iemand die onder volle maan geboren is werkelijk een maankind is. Alleen Kreeften zijn de enige echte Maankinderen, maar vrijwel iedereen kan zelfde magische eigenschappen als Maankinderen hebben. Magie of paranormale begaafdheid is niet gebonden aan een teken maar is juist een doordringende onzichtbare kracht die even tastbaar en zichtbaar als de tastbare realiteit is.

Originele bron: mijn-web-log.blogspot.comBron: aquariusage

Voeg toe aan: