Zoeken
 


Maand van Spiritualiteit van start

Laatste wijziging: maandag 2 november 2009 om 17:41, 2252 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 2 november 2009


ALPHEN AAN DE RIJN - Een workshop wakker worden in het hier en nu, een lezing over spiritualiteit en humor of een debat met Antoine Bodar. Het is een aantal ingrediënten van de openingsmanifestatie van de Maand van de Spiritualiteit.

Tijdens de Maand van de Spiritualiteit die het thema 'wortel schieten' heeft, zijn er op verschillende plaatsen in het land tal van lezingen, debatten en workshops bij te wonen.

Naast de activiteiten in het Archeon Museum reikt theologe en presentatrice Jacobine Geel 's middags de Kerk en Wereld Jongerenprijs uit. Kerk en Wereld subsidieert projecten op het grensvlak van geloof en samenleving en looft een prijs van 10.000 euro uit aan het meest inspirerende, vernieuwende project voor en door jongeren.

Dagblad Trouw, Uitgeverij Ten Have en de KRO organiseren de Maand van de Spiritualiteit. Want, zeggen ze, veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving.

De Maand van de Spiritualiteit duurt tot 30 november.

 Bron: nu.nl

Voeg toe aan: