Zoeken
 


Computerchip kan schadelijke gsm-straling tegenhouden

Laatste wijziging: woensdag 10 december 2008 om 13:23, 3238 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 10 december 2008

Vandaag stelde Omega Pharma de E-Waves Phone Chip voor tijdens een persconferentie in Brussel. Deze chip neutraliseert de potentieel schadelijke straling van GSM-toestellen.

Bij GSM gebruik ontstaat kunstmatige elektromagnetische straling die het natuurlijke elektromagnetische veld verstoort. Vooral voor hoogfrequente straling groeit er een internationale wetenschappelijke consensus dat een regelmatige blootstelling potentieel schadelijk kan zijn.

De Belgische deskundige, Dr. Peter Aelbrecht, werkte vanaf 2003 met zijn zakenpartner bij More Energy Solutions, Pol Van Welden aan een oplossing. Hun E-Waves Phone Chip stuurt een kwantumfysische informatiegolf uit die in tegenfase is met de schadelijke componenten van de elektromagnetische golven. Hierdoor worden de potentieel schadelijke stralen geneutraliseerd, zoals aangetoond in verschillende studies. 

Ook actrice Martine Jonckheere nam deel aan een test waarbij werd aangetoond dat de E-Waves Phone Chip dankzij deze neutraliserende werking ook het opwarmen van de hersenen bij GSM-gebruik wezenlijk tegenhoudt. Zij toonde zich meteen een enthousiaste fan van de E-Waves Phone Chip.

De E-Waves Phone Chip zal in exclusiviteit worden verdeeld door Omega Pharma en is vanaf 10 december 2008 verkrijgbaar in de Belgische apotheken.  

Meer informatie op www.ikbelveiliger.be

Klik hier voor het bijhorende persbericht en de presentatie van de persconferentie.Bron: Omega pharma

Voeg toe aan: