Zoeken
 


De griepleugens en vaccinpropaganda van de Telegraaf

Laatste wijziging: donderdag 29 oktober 2009 om 20:03, 5117 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 29 oktober 2009


De mediatak van de farmaceutische industrie, de Telegraaf, draait op volle toeren. Dag in dag uit worden we bestookt met berichten van bangmakende maar vooral ook twijfelachtige aard. Na het wegvallen van de advertentie-inkomsten van Dirk en zijn DSB, is de directie vast van plan de ook niet misselijke inkomsten van big-farma te koesteren en hoe werkt dat beter dan het starten van een heuse angstcampagne precies op het moment dat de vaccinaties moeten gaan starten. Zonder enig bewijs durf ik te stellen dat als de DSB de media al chanteerde, dat big-farma dat nog veel intensiever kan én doet. Aard van het beestje. En het is overduidelijk welke kant de Telegraaf heeft gekozen. Niet die van objectieve journalistiek, niet die van de bezorgde burger, de Telegraaf heeft zich schaamteloos geschikt in de rol van propanda-instrument van Ab, Ab en Roel.

Geen enkel woord over de schadelijke ingrediënten in de vaccins, geen enkel woord over de vaccinatiedoden die in andere landen al gevallen zijn, geen enkel woord over de enorme fraude op basis waarvan Obama de noodtoestand heeft uitgeroepen. Ook geen woord over het feit dat Canada in sommige streken gestopt is met vaccineren omdat vaccinatie leidde tot meer gevallen seizoensgriep. Alleen maar angst, angst en angst. En leugens.

Bovendien, wat betekent het hebben van griepverschijnselen? Mensen die worden opgenomen met griepverschijnselen of er zelfs aan dood gaan, bleken in de VS in 90% van de gevallen niet eens griep te hebben, laat staan de Mexicaanse variant. De diagnose is zo ruim gesteld dat lichte oprispingen met hier en daar wat winderigheid al in de statistieken komen. Een kenmerk van een modern ziektebeeld, zo ruim en oppervlakkig dat zoveel mogelijk mensen zich aangesproken voelen. Om vervolgens te kunnen worden behandeld met medicatie die dezelfde bijwerking heeft als de veronderstelde symptomen van de ziekte. Van Tamiflu krijg je griepverschijnselen. De dokter zal ze echter aan de veronderstelde griep toeschrijven.

Van onderstaande bericht geloof ik dus helemaal niets. Op mijn werk ken ik niemand met de Mexicaanse griep, in mijn Facebook niemand, om mij heen valt me ook niets op. Maargoed, ik ben benieuwd wie van jullie wel mensen kent met Mexicaanse griep...

Er is in ons land een explosieve toename van het aantal ziekenhuisopnames door de Mexicaanse griep.

Momenteel worden gemiddeld tien mensen per dag met Mexicaanse griep opgenomen in het ziekenhuis, van wie één op de intensive care. Dit heeft minister Ab Klink (Volksgezondheid) woensdag gezegd in het tv-programma Goedemorgen Nederland.

Dit is een flinke stijging aangezien het RIVM tot een week geleden nog sprak over een à twee opnames per dag.

Klink acht de kans „vrij groot” dat ook kinderen worden toegevoegd aan de risicogroepen die worden ingeënt tegen de Mexicaanse griep. Klink krijgt volgende week het advies daarover dat hij heeft gevraagd aan de Gezondsheidsraad. Volgens hem is dat „ruim op tijd” om deze groep te vaccineren. Of er voldoende vaccins zijn, hangt of van hoe groot de leeftijdscategorieën zijn.

Er zijn 34 miljoen vaccins besteld, waavan er zeven miljoen doses voorhanden zijn. Klink hoopt dat dat er in de loop van november tien miljoen zijn. De overige komen pas na de jaarwisseling beschikbaar. Dat betekent dat er voldoende vaccins zijn voor de huidige risicogroepen, dat wil zeggen zwangeren, 60-plussers en mensen met suikerziekte en long- en hartproblemen. Als daar peuters en pubers bijkomen, zijn er echter niet genoeg vaccins. Klink zei dat er mogelijk dan een „herprioritering” nodig is. Dat zou betekenen dat er gekozen moet worden welke groepen in te enten. „Voor die ingewikkelde afweging staan we”, aldus de minister.


Bron: zaplog.nl

Voeg toe aan: