Zoeken
 


De dochters van Barack Obama krijgen geen H1N1 vaccin wegens risico

Laatste wijziging: dinsdag 27 oktober 2009 om 20:01, 5290 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 27 oktober 2009

De dochters van President Barack Obama krijgen geen H1N1 varkensgriep vaccin wegens de beschikbaarheid en een onduidelijk risico.

Ondanks dat zij tot een doelgroep behoren, krijgen de dochters van President Obama geen varkensgriep vaccin omdat "het vaccin niet beschikbaar is voor hen gebaseerd op hun risico" volgens Robert Gibbs, de perssecretaris van het Witte Huis.

Het gebruik van "hen" als een voorafgaand voornaamwoord zorgt voor verwarring of het risico verwijst naar de dochters of het varkensgriep vaccin. Maar de dochters zullen niet tegen H1N1 worden ingeënt.

De Center voor Disease Control adviseert kinderen van 6 maanden tot 18 jaar oud om ingeënt te worden tegen het H1N1 griepvirus.
Ron Paul vraagt zich ook af waarom de dochters van President Obama geen varkensgriep inenting ontvangen.

“Ondanks zijn inspanningen om het grote publiek aan te moedigen om ingeënt te worden tegen het H1N1 virus, heeft President Barack Obama geweigerd om zijn eigen dochters toe te staan het varkensgriep vaccin te ontvangen.”

Ondanks het feit dat Obama op vrijdag een nationale noodsituatie uitriep in antwoord op de H1N1 uitbraak, acht hij de dreiging blijkbaar niet groot genoeg om zijn twee dochters tegen het virus te laten inenten. Dergelijke dubbele normen zouden burgers ernstig aan het denken moeten zetten.

In onderstaand videobericht noemt voormalig president kandidaat Ron Paul het vaccinatie programma een “mislukking,“ en uit kritiek op Obama voor het niet opvolgen van zijn eigen raad die hij aan de natie gegeven heeft.Bron: endtimes.punt.nl

Voeg toe aan: