Zoeken
 


Kies je favoriete ziekte

Laatste wijziging: dinsdag 27 oktober 2009 om 16:44, 3974 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 27 oktober 2009

Sommige mensen denken dat ziekte komt door een vijandige aanval van bacteriën, virussen, schimmels en ziekmakers zoals insecticiden en andere giftige troep in ons voedsel. Anderen verwijzen naar straling, vervuilde lucht, alcohol, tabak, drugs, paddo’s en foute medicijnen. Men kan verder last hebben van akelige geërfde genen bovendien. Stress doet het ook goed op die lijst. Kies je favoriete vijand, vrienden! Wat zal het zijn?

Toch zijn al deze gedachtegangen volgens mij geheel onzin. Een ziekteverwekker kan het lichaam alleen aanpakken als het lichaam zijn eigen weerstand verlaagt. Hoe komt dat dan? Ik stel dat de ziel daarmee aangeeft dat hij/zij problemen heeft met het overbrengen van zijn doel en richting aan de geest, de in dat geval te angstige of onwillige menselijke biocomputer in je hoofd. De ziel probeert dan rechtstreeks een symbolisch geladen boodschap via het gezamenlijke voertuig, het lichaam, over te brengen. Men leze Louise Hay en Christiane Beerlandt over de betekenissen van de verschillende ziektebeelden.

Prana / zuurstof als geneesmiddel

Hoe kan je ziel je lijf dan ziek maken? Ik beweer dat de ziel via de adem controle heeft over de toevoer en de opname in het lichaam van prana (een mystiek stofje dat gekoppeld is aan zuurstof). Zeker is dat zodra iemands zuurstofreservoir minder wordt, er iets mis gaat. Omgekeerd, zodra je de zuurstof/prana opname verhoogt, kan er ook direct genezing optreden. Zeggen de Vedische artsen al duizenden jaren. In de medische wetenschap is het effect van zuurstofinbrengers pas enige jaren geleden bewezen. Lees bijvoorbeeld de beschrijving van het middel Verteportin (tegen kanker) of van Interferon (tegen multiple sclerosis), die hierop zijn gebaseerd.

Bio-oxidatieve therapie

Het meest efficiënt werkt iets dat doelmatig hemoglobine moleculen in het bloed dwingt om zuurstofmoleculen af te geven aan andere cellen en omringend weefsel. Dat wordt bio-oxidatieve therapie genoemd. In tegenstelling tot andere soorten van ziekte-aanpak is dit een zeer goedkope. Ik hoorde boeiende verhalen over het gebruik van 35% waterstofperoxide, H202. 3% wordt gebruikt als mond- en tandvleesontsmetter. De 35% oplossing gaat om de zg. food grade kwaliteit, een ‘schone’ variëteit. Minder verdund is het weer zeer giftig. Het spul is voor € 24,45 incl. verzendkosten met een gebruiksaanwijzing te vinden op de webwinkel van het Amsterdamse yoga en Raw Food Centre (http://www.unlimitedhealth.nl).

Je moet het in een oplopende en dan weer aflopende dosis 2x 23 dagen met water innemen. Het lijkt qua inpact en karakter sterk op Miracle Mineral Solution, MMS (dat chloordioxine als ontsmetter bevat), vanwege het feit dat de reguliere wereld weinig aan zulke wonderlijke middelen kan verdienen omdat ze geen van beiden te patenteren zijn. Een juichend E-boek van Madison Cavanaugh over het spul staat op http://www.1minutecure.com.

Tja. Hoe meer er trouwens gejuicht wordt, hoe gereserveerder ik soms wordt. Ondanks de hype rond MMS ken ik inmiddels veel mensen die daar geen baat bij hadden, ook mijn eigen experiment heeft geen verbetering van mijn bacteriële probleempje opgeleverd. Maar toch: voor bepaalde kwalen (zeker bij malaria) is dit misschien het paardenmiddel dat kan werken. Van 15 dagen MMS-diarree viel ik wel af, dus misschien is het nuttig voor onze overwichtige medemens? Voor al mijn tips blijft gelden: doe je eigen onderzoek. Goochelaars regeren immers deze wereld.

Originele bron: peterdenharing.nlBron: aquariusage

Voeg toe aan: