Zoeken
 


Wereld vergaat pas in 2208

Laatste wijziging: maandag 26 oktober 2009 om 22:17, 4354 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 26 oktober 2009

AMSTERDAM -  De profetie dat de wereld in december 2012 vergaat is gebaseerd op een rekenfout. Als de onheilstijding al werkelijkheid wordt, zal dat pas in 2208 zijn. Dat zeggen wetenschappers in het novembernummer van het tijdschrift NWT Natuurwetenschap& Techniek.

Wie op Google 2012 intikt krijgt 189 miljoen hits, waarvan de meeste gaan over het einde der tijden of over het aanbreken van een nieuw spiritueel tijdperk. De onheilsprofeten en newage-aanhangers baseren zich op de Mayakalender. Die zou aflopen op 21 december 2012. De zwartkijkers gaan er van uit dat onze tijd er dan op zit en de wereld vergaat.

Bron / Lees verder: Telegraaf.nl

Noot redactie:

De wereld vergaat niet, althans niet volgens onze opvattingen. Er wordt op dit moment heel wat angst verspreid onder de mensen. De wereld, ofwel de beschaving zoals wij die kennen, zal ophouden te bestaan en overvloeien naar een wereld die gebaseerd is op eenheid en liefde. Het is een begin van een nieuwe tijd, probeer dit vast te houden en laat je niet leiden door angst en doemscenario's, maar heb vertrouwen in een nieuwe toekomst.



Voeg toe aan: