Zoeken
 


Respect voor de ander...

Laatste wijziging: maandag 12 oktober 2009 om 12:03, 2626 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 oktober 2009

Wij mogen geen oordeel hebben naar mensen die een beperking hebben op welk gebied dan ook.

Wij mogen geen oordeel hebben naar mensen die in onze ogen verkeerde keuzes hebben gemaakt.

Wij mogen geen oordeel hebben over onszelf en momenten dat we uit eigen belang hebben gehandeld.

Iedere ziel heeft een leven gekozen om door te leren. De een heeft ervoor gekozen op een snellere manier te leren dan de ander. Dit betekent ook dat er voor de een meer weerstand te overwinnen zal zijn dan voor de ander. Wij dienen juist heel veel respect te hebben voor die mensen die in hun leven heel veel weerstand ervaren. Wij allen zijn op aarde en in dit leven om te leren wat onvoorwaardelijke liefde is. Slechts de weg waarlangs, het levenspad is voor iedereen anders. Respect en compassie voor de medemens is waar het echt om gaat. Onze eigen ziel herkennen we in die ander, zodra we werkelijk in gesprek gaan zonder verwachtingen en zonder oordeel.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit…

Kijk eens met oprechte interesse en warmte in de ogen van de ander, verbind je met de energie van de ander en een wonder gebeurt:
In die ogen van die ander verschijnt plotseling een stralend Licht… eindelijk gezien, eindelijk bevrijd, eindelijk herkenning.



Bron: nieuwbewustnederland.nl

Voeg toe aan: