Zoeken
 


Het Blue Beam project

Laatste wijziging: maandag 8 december 2008 om 20:02, 22446 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 8 december 2008

Het Blue Beam project

Twee journalisten onderzochten het Blue beam project en stierven beiden aan een hartaanval, kort na elkaar. Wat is er aan de hand met Blue beam of is het toeval? 

Geen van beiden hadden hartproblemen. De Canadese regering ontvoerde de dochter van Serge in de hoop dat hij zou stoppen met het onderzoek naar Blue beam. Toen Serge stierf is zijn dochter nooit meer teruggekeerd. Pseudo-hartaanvallen zijn een van de vermeende methoden van overlijden ten gevolge van Project Blue Beam.

De beruchte NASA [National Aeronautics and Space Administration] heeft vier verschillende stappen om uitvoering te geven aan de new age religie en de anti christ. We moeten niet vergeten dat de new age religie te maken heeft met de nieuwe wereldorde. Er is een geloof nodig om een macht te houden over de mensen. Daarom is het Blue beam project ook zo belangrijk voor hen en daarom proberen ze het ook zo goed te verbergen.

De eerste stap in de NASA Blue Beam Project heeft betrekking op de verdeling [herbeoordeling] van alle archeologische kennis. Kunstmatig gecreëerde aardbevingen op bepaalde precieze locaties op de planeet. De vervalsing van deze informatie zal worden gebruikt om in alle landen van mening te zijn dat hun religieuze doctrines al eeuwenlang verkeerd begrepen en verkeerd geïnterpreteerd worden. Psychologische voorbereiding van die eerste stap werd reeds uitgevoerd met de film, "2001: A Space Odyssey;" de StarTrek-reeks, en 'Independence Day, "al die zich bezig houden met invallen vanuit de ruimte en de uitwisseling van alle naties om de indringers tegen te houden.  De laatste film, 'Jurrassic Park', gaat over de theorie van de evolutie, en beweren dat God's woorden leugens zijn.

De tweede stap van NASA is een grote ruimteshow met drie-dimensionale hologrammen en optische geluiden en holografische afbeeldingen. Daarin zal 1 geloof naar voren komen. De stem zal in alle talen tot de mensen spreken. Alle talen en dialecten worden per satelliet over de hele wereld gestuurd. De Russen begonnen met het voeden van de computers met objectieve programma's zoals die van de nieuwe Messias. 

Er zijn al verschillende testen hiervoor boven alle landen, wij zien ze als ufo's. Zelfs de meest geleerde zal hierdoor misleid worden.

 

Project Blue Beam is een speciaal uitvoerprogramma dat hoort bij andere exotische natuurkundige projecten, zoals HAARP in Alaska. HAARP is een programma dat simpel gezegd hoge energiestralen van de scalartechniek (Nikolai Tesla techniek) uitzendt die de bovenste lagen van de atmosfeer van de planeet verhitten. Eén van de vele mogelijkheden van deze techniek is het projecteren van enorme beelden in de lucht. In feite is project Blue Beam een programma dat ontworpen is om religieuze beelden in de lucht te presenteren als een hologram. Het is als televisie zonder een kast die visuele beelden toont zonder enige duidelijke ontvangers, zodat iedereen die kan zien ze kan bekijken.

Wat nog meer verbazingwekkend is, is dat de techniek nu zo geavanceerd is dat het apparaat elektronische signalen kan uitzenden naar de hersenen van blinde mensen zodat ook zij het hologram kunnen zien, hoewel ze dat in werkelijkheid niet kunnen. Klinkt dat krankzinnig? Wacht even. Er zit meer achter dit verhaal. Het programma is ook in staat om stemgeluiden in het hoofd van een getuige te stralen zonder dat het in het oor van die persoon gehoord wordt. Ja, het geluid gaat direct naar de hersenen door elektronische impulsen. En met de nieuwe super-computer techniek zal het mogelijk zijn voor supercomputers en -satellieten met je hersenen te communiceren vanuit de ruimte en de stem van 'God' te laten antwoorden op je gedachten, terwijl je 'Jezus' in de lucht ziet!!! Nou, is dat nu niet te gek voor woorden? Ja, dat vind ik ook.

Toch zeggen betrouwbare bronnen hier dat het niet alleen mogelijk is, maar dat het op dit moment in gereedheid wordt gebracht om de wereld voor de gek te houden en te laten denken dat Jezus Christus, de zoon van God, teruggekeerd is naar de aarde. Ik neem het niemand kwalijk als hij me niet gelooft. Dat zou ik ook niet doen en ik ben er zelf ook niet voor 100 procent zeker van. Ik vraag me af of het niet een of andere disinformatiecampagne is die door iemand van de schaduwen met een eigen agenda, wordt gepresenteerd.

Er zijn vele verhalen die rond gaan op internet over dit project, maar of het allemaal waar is wordt sterk betwijfeld. Mocht iemand hierover informatie hebben dan hoor ik het graag. Elke reactie zal geplaatst worden.

 

Een aantal aanverwante linken

http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

YouTube - NASA's Project blue beam - NWO - (PART 1 of 2)

http://www.geocities.com/Area51/shadowlands/6583/project144.html Bron: wonderewereld

Voeg toe aan: