Zoeken
 


Spaanse vissers getuige van UFO achtervolging? (video)

Laatste wijziging: vrijdag 2 oktober 2009 om 19:55, 4547 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 2 oktober 2009

Hoewel er vraagtekens op worden geroepen bij de geloofwaardigheid van de beelden uit Galicië, door het ontbreken van meer informatie dat de Spaanse krant ‘Terra’ kon verzamelen, is de video het publiceren meer dan waard door de impact en het creëren van de nieuwsgierigheid die wordt gewekt door het mogelijke bestaan van UFO’s in Spanje.

Dagblad Terra zegt: “Als gevolg van externe druk moesten we de video van de visser verwijderen, maar na het analyseren van de waarde van deze informatie, publiceren wij dit nieuws voor onze lezers in het belang van journalistieke ethiek.”

* UFO’s schitteren in de Spaanse media *

Het aantal UFO-waarnemingen in het noorden van Spanje in de afgelopen dagen is geweldig geweest en maken heel wat los bij de media. Zo heeft een getuige een foto naar Faro de Vigo gestuurd, van een UFO die hij had gezien tijdens een wandeling langs de kust van Galicië. Volgens een gepubliceerd bericht van ‘La Voz de Galicia’, zagen verscheidene mensen knipperende lampjes op de monding van O Burgo. Volgens de politie waren de mysterieuze knipperende lichten van bovennatuurlijke oorsprong.

Dagblad COPE publiceerde onlangs ongewone beelden die een getuige heeft gemaakt van een vermeende UFO, die over de Brug van de Heiligen in Ribadeo vliegt. Internet blogs staan vol buitenaardse fenomenen, met beelden van UFO’s die over de straten en snelwegen vliegen.

De beelden zijn bij de krant ‘Terra’ verwijderd, maar is dankzij Youtube nog te zien.

Over de hoofden van de vissers vliegen straaljagers, waarna zij een stilhangend object in de lucht ontdekken die in de buurt van hun boot het water in duikt. Vervolgens sommeert een militaire helikopter de vissers terug te varen naar de haven, waar zij verdere instructies zullen krijgen.Bron: stomverbaasd.com

Voeg toe aan: