Zoeken
 


Nederland vandaag onder een deken van chemtrails !!

Laatste wijziging: maandag 8 december 2008 om 15:54, 5406 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 8 december 2008

We hadden vandaag het geluk dat ondanks de matige weersvoorspelling de zon kans zag hier en daar door de nevels en wolken flarden heen te breken.

Normaal gesproken is een zonsopgang een fraai spektakel maar, zoals het vele zonsopgangen vergaat de laatste jaren, viel ook deze zonsopgang ten prooi aan de vele chemtrails in de verschillende stadia van hun verschijning.

Bij mooi weer valt het wat meer op dat er chemtrail activiteit is. Bij bewolkt weer ziet echter niemand wat er zich op 10 km hoogte afspeelt. Zonder enige gêne vliegen ook op zulke dagen hele eskaders rond om hun geheime lading chemie te dumpen.

Als echter onverwachts de bewolking breekt wordt duidelijk dat weersomstandigheden geen enkele rol spelen bij het aanleggen van een chemtrail deken. Vandaag was er sprake van een verhoogd aantal vliegtuigen die uit alle richtingen ijverig hun baantjes trokken. Vaak konden vlak bij elkaar 4 vliegtuigen geteld worden. Om je heen kijkend waren er al gauw 7 vliegtuigen te tellen.

Ook gisteren (afgelopen zondag) was er veel chemtrail activiteit. Je vraagt je af wat de aanleiding is om op bepaalde dagen zo extreem veel vliegtuigen in te zetten. De bijgaande opnamen zijn gemaakt tussen 08.30 uur en 10.30 uur in de omgeving van Gouda.

 

 

 

 

TomBron: Starpeople

Voeg toe aan: