Zoeken
 


Geef jouw licht de ruimte

Laatste wijziging: vrijdag 25 september 2009 om 10:44, 6094 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 25 september 2009

Lieve allemaal,

We leven in een tijd waarin veel gebeurd.
Velen beginnen te ontwaken, zich afvragend in wat voor wereld ze zijn beland. De eerste stap is het losmaken van oude patronen. Patronen die het klakkeloos door de dag heen rennen en doen wat er nou eenmaal gedaan moet worden doorbreken. Daarmee komt er ruimte om je af te vragen wie ben ik? Is dat wat ik doe nu werkelijk mijn passie? Een collectieve midlifecrisis zou je het kunnen noemen. Mensen switchen van baan, stellen steeds minder vertrouwen in de huidige economie waarbij de krediet-crisis een prachtige voorbode is van een andere weg die we met z'n allen zullen gaan. Het huidige economische model wat steunt op de overtuiging dat ze de koningin zelve is begint te vallen. Langzaam wordt het besef geboren dat wij slechts slaven van de economie zijn, onderworpen aan haar hoogtijdagen maar ook aan haar grillen.
Is dat waar wij mensen voor dienen? Slaafs mee fluctueren met de economie en daar ons geluk aan vastpinnen?
Is er dan niet meer dan dat?

Er is net zoveel meer als waar elk mens individueel in gelooft want élk individu bepaalt mede hoe de samenleving eruit ziet. Wil je niet langer slaaf zijn van de economie? Stap er dan uit, je beseft niet half hoe groot die stap op collectief niveau doorklinkt. Elk mens heeft een enorme verantwoordelijkheid voor zichzelf en daarmee voor al het leven. Elke keuze beïnvloed niet alleen jouw leven, maar ook dat van de gehele mensheid. We zijn niet afgescheiden, we zijn één, allemaal vanuit onze eigen unieke kracht. Een diamant kan geen diamant zijn als het niet alle kleuren van de regenboog kan weerspiegelen vanuit meerdere vlakken.

Beken kleur, zoek uit wat jouw passie is, ga in je eigen kracht staan en leef!
Want er staat geen nieuwe leider meer op die jou vertellen wat je moet doen, zoals in de politiek ook al zichtbaar is de (charismatische) leiders zijn vertrokken. Jij bent de leider van je eigen leven. De politiek zal een dienende functie voor de hele samenleving krijgen, passend bij de behoefte van mensen en het maken van ruimte zodat mensen in hun eigen kracht kunnen staan.

Wees niet bang om te kiezen voor datgene wat in je hart het dichtst bij je past want je zult gesteund worden. De dagen van hard werken om geld te verdienen zonder enig acht te slaan op wat je werkelijk wilt zijn geteld. We gaan naar een andere samenleving waarin andere universele regels gelden. De Universele Energie, ook wel God of De Bron genoemd, die integratie/samensmelting van al wat leeft steunt en alles wat afscheiding veroorzaakt zal weerstand ondervinden.

Het is een bijzonder interessante tijd, de paden worden gebaand en het geloof in gebrek verdwijnt daar waar geloof in overvloed haar intrede nu gaat maken.
Stel je voor.. geen tekorten meer, geen concurrentie meer, geen graaicultuur meer want er is voor iedereen genoeg.
En dat allemaal in vreugde en passie.
Ziekte zal ons niet meer 'overkomen' maar een signaal zijn om terug te keren naar ons Ware Zelf.

We staan nu aan de vooravond van deze magische wending en het wordt prachtig.
Het wordt weer licht op Aarde en je bent uitgenodigd om ook Jouw Licht te laten schijnen. Wees welkom !

Door: Maaike Kruijsen

Kijk ook op mensenspirit.nlBron: maaikekruijsen.exto.nl

Voeg toe aan: