Zoeken
 


www.zoekdewaarheid.nl is online!

Laatste wijziging: dinsdag 22 september 2009 om 12:33, 5106 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 22 september 2009


Eindelijk is het dan zover, www.zoekdewaarheid.nl is online! (om precies te zijn vanaf 20-09 2009 om 20.09u). Ik nodig jullie allemaal uit een kijkje te komen nemen en je aan te melden. Wees welkom! ZDW heeft nu ook een eigen kanaal op YouTube. Deze kun je vinden via www.youtube.com/zoekdewaarheid.

Zoek de Waarheid
ZDW is volwassen geworden. Niet alleen que website, maar ook inhoudelijk. Op de website komen mensen bijeen in hun zoektocht naar waarheid. Natuurlijk willen we dat de website groot wordt, maar nog veel belangrijker vinden we de kwaliteit van de blogs en de manier waarop mensen met elkaar in discussie gaan. Niet op een schreeuwerige manier, maar genuanceerd, onderbouwd, respectvol, en inhoudelijke discussie zonder dat je op de persoon aanvalt, met het inzicht dat jouw visie niet per definitie de juiste is.

Verborgen machtsstructuren en dergelijke onderwerpen dienen verkent te worden en dat zal ook blijven gebeuren, maar als het erop aan komt gaat het niet om politiek spel, maar om hoe wij als mensen met elkaar omgaan, en om de persoonlijke zoektocht naar waarheid die velen van ons zo dringend voelen. Met andere woorden; mens, maatschappij en (eventueel natuurwetenschappelijke) waarheidsvinding staan centraal. Argumentatie wordt steeds belangrijker; wil je een ‘complot’ bewijzen moet je wel echt met een goed onderbouwd verhaal komen.

Steun Zoek de Waarheid
Wil je helpen de website onder de aandacht te brengen? Dat kan! Dit zijn voorbeelden van wat je kan doen:
1. Op dit moment hebben we het meeste aan mensen die zich echt in willen zetten en de site inhoudelijk sterk willen maken. Het succes van de website hangt af van de inhoud en dus van de gebruikers. We kunnen het niet zonder jullie!
2. Plaats www.zoekdewaarheid.nl als tip op je profiel. Een kleine moeite.
3. Plaats het filmpje van ZDW op je hyve of website
4. Vertel (hyves)vrienden, familie, collega's, medestudenten of leden van je hyve over de website
5. Of mail me je beste ideeën!

Wij hebben er zin in, en we hopen jij ook. We zien je snel, op zoekdewaarheid.nl!

Namens het ZDW Team,

Met vriendelijke groet,

Remco

 

 

 

 

 Bron: zoekdewaarheid

Voeg toe aan: