Zoeken
 


Twee doden door Mexicaanse griep? Eerste klas gelul

Laatste wijziging: zaterdag 19 september 2009 om 02:20, 2950 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 19 september 2009


Deze week zouden twee Nederlanders zijn overleden door de Mexicaanse griep. De koptekst zoals ze die brengen in het nieuws moeten ons weer angst aanjagen, "twee doden door Mexicaanse griep", nou ik dacht het niet. Als men het artikel verder leest kan men concluderen dat ze beide al verzwakt waren door andere ernstige ziektes. Deze sterfgevallen zijn dus gewoon een complicatie van ziektes die hen fataal zijn geworden en heeft helemaal niks met de Mexicaanse griep te maken. Hadden ze de Hollandse, Chinese, Duitse of een buitenaardse griep gehad dan waren ze hier ook aan beweken omdat het lichaam van zichzelf al te zwak was.

Dit is trouwens de 2de keer dat ze het op deze manier in het nieuws brengen. Ook het eerste slachtoffer die zogenaamd was bezweken aan de Mexicaanse griep was al ernstig ziek.

Allemaal weer gelul eerste klas dus. Hoeveel mensen zijn er echt puur, zuiver en alleen gestorven door de Mexicaanse griep? NUL !

Sudden
star-peopleVoeg toe aan: