Zoeken
 


De Toekomst: een nieuw vooruitzicht.

Laatste wijziging: zaterdag 12 september 2009 om 10:33, 2674 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 12 september 2009

Het is belangrijk dat we weten wat er speelt in deze wereld, want niets is wat het lijkt. Er zijn geheime wereldmachten met een eigen agenda die de zogenaamde politieke leiders over de wereld als majorette poppetjes aan de touwtjes dirigeert.

President Carter van Amerika liep in die tijd ook tegen de spreekwoordelijke muur aan. Hij wilde toegang tot geheime operaties, waar op gereageerd werd door het hoofd van de C.I.A. dat hij simpelweg niet de bevoegdheid had om daar binnen te treden in deze operaties. Je zou zeggen dat de President van Amerika toch wel de hoogste bevoegdheid zou hebben. Niets is minder waar. En om nu de kers op de taart te zetten vertel ik je dat het hoofd van de C.I.A toen vader Bush was, die later president van Amerika zou worden, wat eigenlijk bewijst dat de verkiezingen daar en over de gehele wereld een Hoax is.

Dit alles mag bekeken worden met een knipoog. Het is erg leerzaam wat er gebeurd maar verspil je energie hier niet aan door je hierop te storten. Je oogst wat je zaait. Je krijgt waar Jij je mee bezig houd terug in Jouw leven omdat je het dan zelf gecreëerd hebt.

Naar mijn inzien zal er zullen er nog zeker slachtoffers vallen onder de gewone mensen. Maar ik weiger om in angst te leven. Angst is een slechte raadgever. Weet dat je zelf niet sterft. Je bent er altijd al geweest, en je zal er altijd zijn. Je bent hier rond deze speciale tijd niet gekomen om te sterven, maar in dit leven je les te leren. Hou je daar ook aan vast. We willen allemaal daarboven zijn, niet wetend dat ze daar in de rij staan om deze unieke tijd op Aarde te beleven. Leef in het NU vanuit je hart, en weet dat je precies op de juiste plaats zult zijn, waar je moet zijn bij verschillende events. Vergeet niet dat de bewustzijnsverhoging ook bij de kwade wereldmachten plaats vindt, en deze veranderen ook, midden in de schijnwerper van licht en liefde.

Als ieder voor zich zorgt dat zijn leven energetisch klopt, dan straal je dat ook uit naar de ander. Zo kunnen we met elkaar de verbinding aangaan in het eenheidsbewustzijn.

We are all one.

Richard.


 

Project Camelot wordt geleid door Bill Ryan en Kerry Cassidy en reist de hele wereld over om mensen met een bewustmakend verhaal te interviewen.

 

Nu praten zei met experts op gebied van wetenschap, bewustzijn en E.T.'s over wat er tussen NU en een paar jaar gaat gebeuren. Het blijft speculeren maar deze ervaren mensen hebben wel een nuttig verhaal te vertellen.Bron: free-spirit-disclose.hyves.nl

Voeg toe aan: