Zoeken
 


Topcom zorgt voor minder straling babyfoons

Laatste wijziging: zondag 6 september 2009 om 18:26, 5967 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 6 september 2009

Op twee nieuwe babyfoons van Topcom kan je het bereik verminderen waardoor de straling tot 50% afneemt.

Hoewel nog niet wetenschappelijk bewezen is dat straling via babyfoons onveilig is, wil Topcom de ouders toch een alternatief bieden. Op de nieuwe Babytalker 3500 SEDS en Babytalker 3000 SEDS kan je het bereik - dat normaal staat afgesteld op 50 meter binnen - verminderen tot 25 meter binnen. Hierdoor neemt de straling met de helft af. Deze technologie, door Topcom zelf ontwikkeld, heet SEDS of Smart Eco Distance Switch.

Met het type 3500 kunnen ouders draadloos de temperatuur in de kinderkamer opvolgen. Ook kunnen ze ten allen tijde via de parlofoonfunctie de baby troosten. Ook aanwezig zijn een ingebouwd nachtlampje en slaapliedjes.

Naast de twee babyfoons vervoegen ook vijf andere, nieuwe producten de Kidzzz collectie van Topcom. De Babyviewer 4500 is de topper. Deze draadloze digitale baby video monitor heeft een scherm van 12,7 cm waarmee je een oogje in het zeil kan houden. Bovendien kan je tot drie extra camera-eenheden aansluiten, bijvoorbeeld voor ouders met meerlingen.

Naast een zeer volledig gamma babyfoons voegt Topcom nog drie andere producten aan de Kidzzz-collectie toe: de Microwave Sterilizer 200, de Travelizer Bag 100, en de Ear & Forehead Thermometer 301, die niet alleen in twee seconden de lichaamstemperatuur meet maar ook vanop enkele centimeters afstand de temperatuur van vloeistoffen (badwater, flesje of voeding).Bron: elektrozine

Voeg toe aan: