Zoeken
 


Microsoft wil onder uw huid

Laatste wijziging: zondag 7 december 2008 om 14:06, 2579 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 7 december 2008

Microsoft's HealthVault, de medische gegevens database wordt geïntegreerd met de implanteerbare RFID microchip van Verimed.

De Verimed microchip dat in de arm van hopelijk gewillige deelnemers zal worden geïmplanteerd, met een 16 cijferige digitale identiteitscode kan opgevraagd worden met 134KHz scanner.

Deze code kan worden gebruikt om de persoon doormiddel van de VeriChip website te identificeren; en zal spoedig met de medische gegevens kunnen worden verbonden die op de HealthVault systeem van Microsoft staan opgeslagen.

"VeriMed voegt een opwindende RFID gebaseerde optie voor de gebruikers van HealthVault aan toe die proberen henzelf en hun familie veilig te houden," zegt Sean Nolan de architect van HealthVault.

Als u enthousiast bent met het idee om elektronisch te worden geïndexeerd dan is dit waarschijnlijk de technologie voor u.

Niet dat de toekomst van VeriMed zeker is, ondanks de samenwerking met Microsoft. Het bedrijf VeriChip heeft al geprobeerd om de implanteerbare microchip afdeling van het bedrijf te verkopen aangezien er veel weerstand is om genummerd te worden.

Als de zaken volledig mislukken, dan kan een verbinding met HealthVault de beste hoop bieden voor stakkers die al een geïmplanteerde microchip in hun arm hebben.Bron: endtimes

Voeg toe aan: