Zoeken
 


Het vernieuwde boek van Marja Ruijterman - Gedachtenkracht

Laatste wijziging: vrijdag 28 augustus 2009 om 17:11, 5535 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 28 augustus 2009


Het moeilijkste moment kan later het beste blijken. In haar trainingen, lezingen en verhalen creëert zij een sfeer die mensen helpt hun maskers af te zetten. Ze geeft je het gevoel dat alles mogelijk is: Je kunt kiezen voor een andere beleving van je werk, je vrije tijd en je relaties. In humoristische, rake stijl beschrijft Marja herkenbare situaties in het (bedrijfs)leven en maak je kennis met de mensen uit haar trainingen. Van de hardwerkende, succesvolle man die maar niet kan genieten van zijn rijkdom, tot de politieagent die met tranen in zijn ogen over zijn zoontje vertelt.

Ook laat Marja op een open manier zien waar een trainer voor kan komen te staan en wat ze mee maakt en leert in de praktijk. Marja geeft tips die je leren op ontspannen wijze jezelf een prettiger leven te gunnen maar ook hoe je als trainer en coach ontspannen en toch alert met mensen kunt werken. “Gedachtenkracht” geeft je een andere kijk op alledaagse situaties. Op die manier wordt een piepende fiets het vrolijke geluid van een vogel en verandert dit boek in een doeltreffend medicijn tegen stress en negativiteit.

Wil je meer weten over Marja Ruijterman en haar boek, ga dan naar: www.marjaruijterman.nlBron: marjaruijterman.nl

Voeg toe aan: