Zoeken
 


The Science of Miracles

Laatste wijziging: donderdag 27 augustus 2009 om 20:52, 3285 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 27 augustus 2009

Onze planeet bevindt zich in een cruciale ontwikkelingsfase, aldus de Amerikaanse ingenieur en spiritueel coach Gregg Braden. Hij zegt dat er maar één kracht is die de mensheid kan helpen om deze fase goed door te komen en naar een hoger niveau van bewustzijn en ontwikkeling te tillen: de kracht van liefde.

“Uit metingen is gebleken dat onze hartstreek de grootste magnetische straling heeft. Het veld rondom ons hart is bijvoorbeeld zo’n vijfduizend maal sterker dan het veld dat de hersenen uitzenden. Emoties, gevoelens en intenties die vanuit het hart worden gevoeld, hebben dus het grootste scheppende effect. Je zou kunnen zeggen dat onze gevoelens de sleutel zijn tot de schepping. Ze zijn de toegangscode tot het universum. Ik heb, naast mijn wetenschappelijke werk, veel onderzoek gedaan naar oude spirituele en religieuze tradities en ook daar vond ik teksten die uitleggen dat er een taal bestaat waarnaar het universum zou luisteren - een taal die we allemaal vloeiend spreken. Het is de taal van het hart, de taal van de menselijke emotie.”

Bekijk de rest van de documentaire op Better World TV



Bron: happynews.nl

Voeg toe aan: